2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

646 بازدید | 10 پست
سلام
من اسفند سال گذشته سه ماهه سقط داشتم و حالا برای اقدام دکتر می ریم
دکتر گفته باید عکس رنگی رحم بگیرم
روز سوم پری
درد داره؟
هزینش چقدر میشه؟
دخترم عاشقتم
روز سوم پری؟؟؟یا سه روز بعد از پاک شدن؟؟؟اشتباه نکنی...باید 3 روز بعد از پاک شدن بری یه بار از دکترت بپرس دوباره....راستش من 2 سال پی گرفتم هزینه اش یادم نیست....درد کمی داره...بسته به اینکه لوله هات باز باشه یا بسه...برای من خدارو شکر باز بود..دردی هم نداشت..من حتی از انجا رفتم عروسی...یه درد کم مثل کمر درد پری داره......نپران نباش...عوضش وقتی نی نی بیاد حتی اگر دردم داشته باشه همه چیز و فراموش میکنی
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
بچه ها من 4 روز مونده به پریودم این ماه خیلی خیلی زودتر دردهای زیر دل برای پریودیم شروع شده و تیر کشیدن تخمدانها هم دارم و یکم ترشح دارم نمیدونم چیه به نظرتون احتمال داره باردار باشم البته اصلا اصلا امید ندارم خودم ولی همسرم میگه نه بارداری - راستش یکم دو روز پیش پیاده روی زیاد داشتم بعدش تخمدانهام شروع کرد به درد کردن و تیر کشید ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله تاجائیکه من میدونم باید پاک باشی بری عکس بندازی .شاید این چیز خاصی باشه . دوباره از دکترت سوال کن حتما
هزینه اش با بیمه حدود 39 تومن بود پارسال بدون بیمه 50 تومن. من دوباره انداختم دردر یکم داره اما قابل تحمله و اینقدرا که میگن ترس نداره. باید از اول پری شروع کنی آنتی بیوتیک داکسی سایکلین بخوری و تا 5 روز بعدشم ادامه بدی. باخودتم پد ببر چون یکم بعدش خونریزی داری
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
پشمالو راست میگخ...دردش خیلی کمه اونجوری که میگن نیست...///من بیشتر شوهرم مشکل داشت..اما بعد عکس دکترم گفت دهانه رحمت تنگه ...که نمیتونه دلیلی بر بچه دار نشدن باشه...اما برای اطمینان 3 ماه ا یو دی گذاشتم و هم زمان شوهرم و تقویت کردم و خدا رو شکر 1ماه بعد از برداشتن ا یو دی بار دار شدم..البته از شروع اقدام 15 ماه بعد حامله شدم
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers