2789
عنوان

پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بی بیچک بود پست های قبلمو ببین  

خوب چرا آزمايش ندادى؟

من تا به حال سه دوره مختلف بيبى چك مثبت بوده و پريود شدم

يكبارش رو آزمايش دادم، آزمايشم منفى بود

من هم هر سه بار علايم داشتم؛ البته علايم باردارى و پريود شبيهند

شايد براى تو هم مثبت كاذب بوده

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
پریت مثل بقیه پریاته؟یا کمرنگ پررنگ؟عیب نداره ک _۱۰روز دیگ دوباره برو رو کار 😉این سری میگیره انشاءا ...

دیگه نمیخام امیدی داشته باشم الان دوسالی هست دکتر میگه سالمی هر دوتون ولی نمیدونم چه مرگمه فقط مشکل میگه هرومونی داریا خو لامصب بگو مشکله دیگه چرا امید میدی اخه دکتر این ادمو از پا درمیاره وقتی امیدت ناامید میشه هر وقت هر جا دکتری رفتم میگه مشکلی نیست حامله شو هورمونی هم خوب میشی اخه چیکنم درخته مگه خودش رشد کنه یه مشکلی هست دیگه دوسال نمیشه

خوب چرا آزمايش ندادى؟ من تا به حال سه دوره مختلف بيبى چك مثبت بوده و پريود شدم يكبارش رو آزمايش دا ...

وای یعنی میشه اینجوری؟؟من ۴روزمونده ب پری بی بی زدم صبح مثبت شد_باز شبش ی مارک دیگ زدم اونم سریع مثبت شد_حالت تهوع دارم کاهی و همش بیحال و خوابالویم_یعنی ممکنه الکی بوده باشه؟؟😥دو روز دیگ وقت پریمه😑

خوب چرا آزمايش ندادى؟ من تا به حال سه دوره مختلف بيبى چك مثبت بوده و پريود شدم يكبارش رو آزمايش دا ...

اخا ماهای قبل اسن علایم نداشتم نمیدونم چه مرگمه فقط دلم گرفته امیدمو دیگه از دست دادم

دیگه نمیخام امیدی داشته باشم الان دوسالی هست دکتر میگه سالمی هر دوتون ولی نمیدونم چه مرگمه فقط مشکل ...

بابا بعضیا هستن ک کلا دیر حامله میشن _نگرانی نداره وقتی همه دکترا میگن مشکلی نداری😐

بابا بعضیا هستن ک کلا دیر حامله میشن _نگرانی نداره وقتی همه دکترا میگن مشکلی نداری😐

اخه برای بچه اولم اینجوری نبودم گلی بعد بیشتر وقتا ۹۰روزه پریود میشدم گفت داری یائسته میشی دارو داد گفت حامله شو اقدام کردم ولی نمیشم هر وقتم میرم دکتر چه پیش خود اون چه پیش دکتر دیگه میگه مشکلی نیست اخه دیوونه شدم ۲۸اردیبهشت پریود شدم تاتا دوم خرداد بعد ۸ خرداد لکه بینی داشتم تا تا ۱۲ خرداد دیگه پریود نشدم همون ۱۰ خرداد رفتم پیشش ترنسید داد گفت بخور قطع شه لکه بینیت هیچی نه کیست نه فیبرم نه عفونت نداری سونوگرافی کردما واژن کردم بعد علایم داشتم ۱۳تیر بهش زنگ زدم گفتم تست هام اینجوریه گفت بمون یه تا دوهفته دیگه برو ازمایش بده احتمار زیاد نی نی داری

اخه برای بچه اولم اینجوری نبودم گلی بعد بیشتر وقتا ۹۰روزه پریود میشدم گفت داری یائسته میشی دارو داد ...

ای بابا چ بد_حالا خوبه ی بچه داری _این یکیم هروقت خدا بخواد میده بهت_دیرو زودداره سوختو سوز نداره_چن روز از فکرش بیا بیرون،بیخیال باش ،رلکس

وای یعنی میشه اینجوری؟؟من ۴روزمونده ب پری بی بی زدم صبح مثبت شد_باز شبش ی مارک دیگ زدم اونم سریع مثب ...

نه خوب

بيشتر وقتها درسته

براى من اونهايى كه كاذب بود، پررنگِ پرنگ نميشد

خوب من تجربه مثبت درست هم دارم، اونا رو نگفتم…😊 نگران نباش

مباركت باشه و به سلامتى بياد بغلت 🌺

اخا ماهای قبل اسن علایم نداشتم نمیدونم چه مرگمه فقط دلم گرفته امیدمو دیگه از دست دادم

طبيعى ترين اتفاق دنيا بچه دارشدنه… با نگرانى و نااميدى نذار خاطره بد برات ساخته بشه

از الان كه اقدامى تا آخرين روز باردارى كه زايمان مى كنى فقط خاطره شاد و اميدوارانه براى خودت بساز 🌷