2777
2789
عنوان

غربت و تنهایی

108 بازدید | 8 پست

دقیقا یک ماهی میشه که از شهر خودمون اومدیم رینه ، آمل .

هم برای کار شوهرم،هم برای عوض شدن حال و هوامون..از روزی که اومدم بابام باهام قهر کرده میگه چرا با من مشورت نکردی ،چرا رفتی جایی که حتی یک نفر هم آشنا نداری.

یک ماه گذشته اما یبار هم بهم زنگ نزده هر دو سه روز من بهشون زنگ میزنم.،خیلی امروز دلم گرفته ،اسمونم ابریه،خلاصه از این همه بی کسی دلم گرفته.از اینکه چرا درکم نمیکنن،اخه قبلاً هم که اونجا بودیم خانواده خودم سالی یکی دو بارمیومدن خونمون،الان همش میگن چرا رفتی اونجا دیگه ما نمی‌توانیم بیایم راه دوره و فلان.

شما اگر جای من بودین چیکارمیکردین،شوهرم اونجا بیکاربود.الان ک اومدیم همش عذاب وجدان دارم میگم چرا خانوادم اینجوری رفتار میکنند ،مگه من خلاف شرع کردم.همیشه بابام می‌گفت زن باید تابع شوهرش باشه،..ولی حالا.....

مگه تو شوهر نداری که توقع دارن از اونا اجازه بگیری؟؟؟؟

چه بی فکرن.

تو چرا عذاب وجدان داری گلم خلاف که نکردی اونا توقع بیجا دارن

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
مگه تو شوهر نداری که توقع دارن از اونا اجازه بگیری؟؟؟؟ چه بی فکرن. تو چرا عذاب وجدان داری گلم خلاف ...

نمی‌دونم بخدا خسته سدم، همش با خودم میگم خوبه من به میل اونا ازدواج کردم و هرچی اونا گفتن انجام دادم ،اگه ب دل خودم کرده بودم الان میخاستن چیکارکنن،..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشیا،خودم آقام،از دلسوزا بترس،اونم اینجور دلسوزی،مادر شوهرا هم همه دلسوزن ولی یه نمه کبریت و بنزین دستشونه که اونم وقتی گند زدن به زندگی بچه هاشون میگن من چه میدونستم اینجوری میشه،ولی دوست داشتن دوماه تحمل نمی‌کردن شایدم من تو مریخم از زمین خبر ندارم

ناراحت نشیا،خودم آقام،از دلسوزا بترس،اونم اینجور دلسوزی،مادر شوهرا هم همه دلسوزن ولی یه نمه کبریت و ...

حرفت لایک داره 👍

تعبیر خوبی بود.

فقط من این خط اخر رو منظورت رو نگرفتم چی گفتی یعنی چی که اگه دوست داشتن دوماه تحمل نمیکردن؟

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
حرفت لایک داره 👍 تعبیر خوبی بود. فقط من این خط اخر رو منظورت رو نگرفتم چی گفتی یعنی چی که اگه دوس ...

یعنی باباش اگه دوستش داشت واقعاً عمرا بتونه دوماه باهاش حرف نزنه،،،،دیدم و تجربه دارم،،،من دخترم پیشم نیس صبحونه و نهار و شام تمام کوفتم میشه،پدرم دراومده نه خوابه نه خوراک،نی قلیون شدم،حالا باباشون گفتن با من مشورت نکردی،،،اصلا زندگی مستقل کسی حق نداره دخالت کنه

یعنی باباش اگه دوستش داشت واقعاً عمرا بتونه دوماه باهاش حرف نزنه،،،،دیدم و تجربه دارم،،،من دخترم پیش ...

اهان درسته

واقعا اگه باباش عاطفه داشت به قول شما نمیتونست دوماه باهاش حرف نزنه و اینجوری دخترش رو اذیت کنه

نمی‌دونم بخدا خسته سدم، همش با خودم میگم خوبه من به میل اونا ازدواج کردم و هرچی اونا گفتن انجام دادم ...

برادرانه رک بهت میگم یا خودتو جم و جور میکنی یا خدای نکرده دیر یا زود ور دل بالاتری که میبینی چطور پدرتون در میارن که چرا زندگی نکردی