2777
2789

به نظر من از پاک ترین حیووناس

تنها موجودی که صاحبشو بیشتر از خودش دوست داره سگه 

شما اگه به یک سگ یه تیک نون بدین اون حیوونکی تا سه سال شمارو یادشه و همه جا دنبال بوی شماست

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیام رد شدم  اخه کجایی این فسقلی که الان بغلم خوابید زبونشونم تا زمین درازه نجسه دوررررش بگ ...

عزیزمممم🥺

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...
نجسم باشه دستمونومیشوریم چیه مگه...من اتقددوسدارم یدونه ازین پشمالوکوچولوها بیارم خونه شوهرم میگ نه ...

والا بخدااا خیلی گناه دارن خیلی اذیت میشن

ولی سگ من انقد بامزس که😂

همشم گشنس

اصلا واژه ی نجس برای چیزی که خدا خلق کرده مناسب نیس به نظرم به هیییچ وجه 

کسی که خودش پاکه و مطهره و بهترینه تو دنیا نمیتونه چیزی نجس خلق کنه 

هیچچچچچ جای قرآن نیومده که سگ نجسه حتی یه نفر که خیلی معتقد بود میگفت به عنوان دوست انسان معرفی شده 

حالا اگه با خاطرمدفوع و ادرار و گوشت ش میگن که ادار و مدفوع و گوشت انسان هم حرامه یعنی انسان ها نباید با هم رفت و آمد کنن؟؟؟ 

حتی دهنشون به خاطر آنزیم هایی که داره تمیز تر از دهن انسانه 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
اصلا واژه ی نجس برای چیزی که خدا خلق کرده مناسب نیس به نظرم به هیییچ وجه  کسی که خودش پاکه و م ...

دقیقااا.

یکی میگفت چجوری میتونین مظلوم ترین و بی آزار ترین مخلوق خدارو نجس بدونید؟!؟