2777
2789
عنوان

عروس ها بیاین

84 بازدید | 8 پست

یه جوری میترسم که نگین،من خواهر بزرگم تو خونه کار نمیکرد باعث شده منم تو خونه اصلا دست به سیاه سفید نزنم 

میترسم از آینده ام که شاید تو خونه شوهر چیزی بلد نباشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی یه جورایی میخوام تجربه هاتون به اشتراک بزارین تا دخترایی که مثل من مجردن استفاده کنن مادر من خ ...

کمک مامانت غذا بپز برو پیشش بایست  کیک و اینجور چیزا درست کن  از این خرده کارا نمیخواد کوزت باشی در حد کم کار کنی  خیلی بهتره 

💖عشقم خانواده ام💖
به مرور خونه شوهر یاد میگیری من هم کار نمیکردم  بعدش تو زندگی یاد گرفتم

عزیزم فرق داره خب 

شاید خانواده شوهر تو وشوهرت مهربونه 

من دیدم شوهر از سرکار میاد خونه یه چیزی سرجاش نباشه جنگ ودعوا میکنه

کمک مامانت غذا بپز برو پیشش بایست  کیک و اینجور چیزا درست کن  از این خرده کارا نمیخواد کوز ...

اخه میدونی تا حالا هم وقتی من کار میکردم خواهرم اصلا کار نمیکنه،وقتی هم میپرسی ازش میگه من نامزد شدم دیگه شوهرم پیدا کردم برام مهم نیس خونه چجور باشه😐

عزیزم فرق داره خب  شاید خانواده شوهر تو وشوهرت مهربونه  من دیدم شوهر از سرکار میاد خونه ...

درسته  من دوسال اول عروسی با مادرشوهربودم  پیشش میاستادم یاد گرفتم  ولی اگه خودتون باشید سخت تر میشه باید خودت دل بدی  من که مجردی کار نکردم بازم سختم شد اونا که بلدند خیلی بهتره   

💖عشقم خانواده ام💖
اخه میدونی تا حالا هم وقتی من کار میکردم خواهرم اصلا کار نمیکنه،وقتی هم میپرسی ازش میگه من نامزد شدم ...

واه چه حرفها  واقعا کار کردن خونه بابا خیلی بهتره  شما کار به آبجیت نداشته باش خودت کم کم شروع کن از نت کیک و غذاهای جدید بپز همیشه هم کمک مامانت تو آشپزخونه باش تا ببینی مامانت چیکار میکنه یاد میگیریبه مامانت بگو ازت کار بخواد

💖عشقم خانواده ام💖