2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۱

138 بازدید | 4 پست

سلام 

من تازه وارد سایت شدم خواهش میکنم اگه میشه دانشجو های رشته پزشکی و دندانپزشکی بیان بهم کمک کنن و از تجربیاتشون بهم بگن 

سال ۱۴۰۱ قراره کنکور بدم و پایم خیلییییی ضعیفه امسال ک سال یازدهم بودم و کرونا اومد هیچی درس نخوندم پایه دهم رو هم کلا فراموش کردم به نظر شما میشه تو این ی سال کل مطالب رو خوند و پزشکی قبول شد آخه پایم خیلی ضعیفه 😔😔

خواهش میکنم کمک کنین بهم😭😭😭😭

1)💖زیاد سخت نمیگیرم که حتما ۱۲ ساعت بخونم و به ۱۰ ساعت کفایت میکردم تا قبل عید و شاید کمتر 

2)💖درس های مهم تخصصی میخوندم

3)💖اینقدر غر نمیزدم باید حتما ساعت ۵ بیدار بشم و تا قبل عید تا ۷ صبح حداقل میخوابیدم و تنطیم خواب داشتم 

۴)💖حتما تست قرابت و ارایه و درک مطلب زبان و عربی میزدم هرشب هرشب 
 ۵)💖 درس هایی عمومی مثل فارسی و عربی از کتاب نمیخوندم چون هیچی از کتاب نمیاد و درس نامه میخوندم و موضوعی 
 ۷ )💖حتما آخر هفته مرور کلی داشتم،و روزانه مرور میکردم و درس هایی حل کردنی هستن باید فقط تست بزنی و تمرین کنی تا یاد بگیرز حتما حتما مرور کن ببین مرور نونی بدبختی بدبخت فهمیدی،درس های حل کردنی باید تمرین فوران کنی
 ۸)💖هیچی از شنبه آینده شروع نمیشه، هرروز هر اتفاقی افتاد بخون،هی نگو این شنبه شروع میشه اون شنبه شروع میشه فقط میوفته عقب و روزی میرسه که باید صبح کنکور بدی
۹) 💖حتما دوستایی که درس نمیخونن دوری کن حتما آزمون بده اگه هزینه داری ثبت نام کن نداری توخونه بدی 
 ۱۰)حتما حتما سعی کن کنترل استرس داشته باشی💖 ۱۱)💖در آخرهفته جمعه برو بیرون حال کن هرروز قرار نیس بخونی فهمیدی 
۱۲)💖ظهر یک ساعت بخواب بازدهی عالی میکنه حالا یادم بیاد میگم باز
۱۳)اگه‌مجازی  شد تروخدا تروخدا درس بخونید بازم تقلب نکنید خواهش میکنم تروخدا  که بدبختین بدبخت.

تجربیات من

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.