2777
2789
عنوان

دخترم ...

122 بازدید | 10 پست

دخترم از سه روز پیش شکمش شل کار میکرد  و روزی سه چهار بار (ببخشید) مدفوع داشت،

از امروز صبح دلش درد می‌کنه همش شکمشو میگیره میگه اوف شده،و اسهال آبکی هم شده،شوهرم سرکاره چیکار کنم چی بدم بهش.دکترم دوره ک خودم ببرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

او ار اس 

کیدی لاکت

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
۲ سال و ۱ ماه

میتونی اگه تب نداره موز بدی اگه تب داشت نده خدای نکرده تشنج میکنه، کته ماست،کاکایو،دکتر به من گفت اگه بند نیومد یه کم نوشابه مشکی گازشو بگیرم بدم،میتوتی از داروخانه پودرکیدی لاکت بگیری بدی ازشون سوال کنی راهنماییت میکنن، اینا رو دکتر بهم میگفت همیشه

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺