2789
عنوان

شهر رشت

3396 بازدید | 31 پست

خانمای عزیز بچه رشت داریم اینجا ؟ ما آخر این ماه کلا داریم میریم رشت . چطوریه شهرش ؟ گرونه ؟ ارزونه ؟ اجاره خونه ؟ کدوم محلش خوبه واسه زندگی در حد متوسط. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

ببین منظورت از متوسط بگو و مبلغی که داری بگو تا قشنگ راهنماییت کنم به نسبت تهران و اصفهان و شهرای بزرگ ارزونه، آدمای خوبی داره تعریف نباشه سرشون به کار خودشونه یا حداقل جایی که من زندگی میکنم چند ساله اینجوریه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

رشت هستم

محله ی متوسط میشه گفت چمران نیروی دریایی یخسازی ضیابری فلسطین فرهنگ

بستگی به خودتون داره چقدر پول برای خونه دارین؟

قیمتها هم داخل بازار مناسبتره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من 7 سال پیش رشت بودم از نظر آب هوا خوبه الان هواش همیشه مطلوب و خنکه اما زمستوناش خیلی سرده یه محله هست ب اسم پل طالشان یکی هم حمید آباد و علی آباد ک برای خونه اجاره کردن مناسب بود اون موقع الانو نمیدونم مردمش هم خوبن 

جوری گمشدم که سالهاست نمیتونم خودمو پیداکنم🖤

من 7 سال پیش رشت بودم از نظر آب هوا خوبه الان هواش همیشه مطلوب و خنکه اما زمستوناش خیلی سرده یه محله ...

حمیدیان

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
حمیدیان نه خدایی مگراینکه اول اولش باشی خیلی شلوغه

من خونه ی خاله ی بابام حمیدیان بود اما واقعا بلد نیستم من رشتیم کلا توی رشت با اینکه اینجا بزرگ شدم اما الان خیلی خیلی بزرگ شده مثلا معلم رو خوب نمیشناسم چندین بار شاید به اندازه ی انگشتای دست رفتم حمیدیان خیلی کم رفتم از شهرداری صیقلان مطهری تا پیام نور و سبزه میدون و اینا با خیلی کم طرف فلکه ی گاز رو بلدم 

من خونه ی خاله ی بابام حمیدیان بود اما واقعا بلد نیستم من رشتیم کلا توی رشت با اینکه اینجا بزرگ شدم ...

دقیقا عین منی

من دوروبرمعلم خونم هست نمیگم کدوم خیابون ولی خیلی نزدیکشم الان یکم معلم رو یاد گرفتم ولی خود معلم هم همجاش خوب نیست فقط دوسه تامیدونش

۷۰۰

آها قصد خونه خریدن داری ببین بازم نظر خودته من به عنوان کسی که خیلی تجربه دارم با این پول میتونی یه خونه ی شیک توی حمیدیان داشته باشی اما من هرگز پولم رو نمی‌برم اونجا بنظرم با این پول دنبال یه خونه ی جمع و جور سال ساخت حالا یکم بیشتر اما توی فرهنگ،فلسطین،سه راه پاستوریزه، چمران اینا باش

آها قصد خونه خریدن داری ببین بازم نظر خودته من به عنوان کسی که خیلی تجربه دارم با این پول میتونی یه ...

افرین درسته

حمیدیان ته تهش یکی با۴۰۰ ۵۰۰ یا ۳۵۰ خونه بخره