2777
2789
عنوان

خیانت

438 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من واقعا نیاز دارم باکسی درباره این قضیه صحبت کنم دخترمحکمی هستم ولی اولین باربود یکی اینطور شخصیتمو زیرسوال میبرد...دکترم ازمن خوشش اومده بودخودش شماره منوپیداکردو بامن درارتباط بود قصدشم ازدواج بود مثلا قراربود تاچندماه دیگه خانوادهامونو درجریان بزاریم ولی ی دفعه خیلی عوض شد...کلا این رابطه بدون هیچ دلیل منطقی بامحکوم کردن من تموم شدباردیگه که اومد خیلی اخلاقاش بهتراز قبل شده بود تایروز خانومش تو اینستابمن درخواست داد فهمیدم این همه مدت زن داشته خیلی واسم سخته خیلی...همه اینا درصورتیه که مارابطه عاطفی خیلی خوبی داشتیم تموم اون دورانم که عوض میشدکسی جای من بوده...خیلی تواین رابطه بااحساساتم بازی شد هیچ وقت فکرنمیکردم خودم بازیچه دست همچین ادمایی بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردک هرزه کثافت حالا باز تو با ی بلاک راحت میشی بدبخت زنش

بااین حرف همه قانعم میکنن میگن هرچیم بینتون بوده مثل این همه که دوست بودن یانامزد بودن تموم شده رفته اون زن بدبخته که قراره اونو تحمل کنه

مامانم قسمم داد نگم منم فقط حال خودشوگرفتمو ازرابطه اومدم بیرون

بایدحالش اساسی گرفته بشه 

اونم کارتونیس کار زنشه 

مطمئن باش توهیچی نگی باز این مرد خیانت میکنه تکلیف اون زنم بایدمشخص بشه