2777
2789
حتما حتما شما هم کم مقصر نبودید توی این رابطه که به اینجا رسیده براچی شمارو عزرائیل پدر و مادرش میدو ...

گفتن طرف از بس بداخلاقه تنها شده،یکی گفت از کجا میدونیدشاید  از بس تنها بوده بداخلاق شده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخواد یروزی محل سگ بهم بده تهش یه بغل و بوسه اونم وقتی ازکاربیاد یابره کار ببخشید اینجور حرف می ...

درست میشه عزیزدلم، شما که میگی شرایط طلاق نداری پس باید سعی کنی این زندگی رو باب میل خودت کنی ولی نه با خودخوری و داغون کردن خودت، از زندگیت لذت ببر همسرتم ان شاالله تحت تاثیر رفتارهای شما به اون چیزی که میخوای نزدیک میشه

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
بخدا ازشدت بی محبتی روانپریش شدم کل هورمونام توناراحتی بهم میریزه ادم باخونودل بچه بزرگ کنه که بسپا ...

حق داری کاملا بهت حق میدم من فعلا دارم‌میسوزم‌تا سازیش یاد بگیرم خداحتی به  کافرم‌ انقدر درد نده که چاره یی جز سوختن نداشته باشه

لایک نکنید                      
بخاطر اشتباهات گذشته خودتو ببخش گذشته اگر درش اشتباه باشه مثل یه قبرستان ترسناکه هیچوقت در این قبرس ...

شوهرم خانوادگی ماستن اصلا فقط زن و توی خونه داری و بچه داری میبینن منم با وجود بچه کوچیک واین کرونا لعنتی و اتفاقای وحشتناک مثل بچه دزدی یا خیلی چیزای دیگه  جرات ندارم پامو از درخونه بذارم بیرون همش تو خونم خونه خونه با بچم

امروز صبح آر پی جی عژب گرفتی دستت داری همه تاپیکا رو عژب بارون میکنی😂😂😂

نه از دیروز آر پی جی عژب  گرفتم😂  خو راس میگم واقعا عژب عژب به این دنیا 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
حق داری کاملا بهت حق میدم من فعلا دارم‌میسوزم‌تا سازیش یاد بگیرم خداحتی به  کافرم‌ انقدر درد ند ...

کاش یکی مثل خودم گیرم میومد لااقل بدونست محبت چیه بغل چیه رابطه ای که پراز حال خوب باشه چیه

مدتهای منم بیحس شدم مثل خودش چون دوسال مدام دعوا داشتیم یدرصد تغیرنکرد

حرفت درست ومتین ولی الان دیره ....رابطه یی که کشیده بشه به گدایی محبت بنظرم تموم میشد قبلش بهتر بود ...

هیچ وقت دیر نیست

وابستگی رو کم کن

آروم آروم رو خودت کار کن تا وابستگی هم کم بشه

میدونی چه زمانی همسرت خواهانت میشه؟

زمانیکه رشد کنی به خودت اهمیت بدی ازش محبت گدایی نکنی

زمانی که ببینه به خودت توجه زیادی داری

غذا میپزی بهترین قسمتشو برا خودت بذار

گاهی از شوهرت پول بگیر برو برا خودت خرج کن

برو تفریح

کتابخونه

کتاب بخون اطلاعاتتو بالا ببر

خودتو پر روش بده 

هر روز نیم ساعت پیاده روی کنین

به سلامتی و زیباییتون برسید

بخدا شدنیه فقط باید خواست شما انجام بدین اگر شوهرتون ندوید دنبالتون هرچی خواستین بگین

به خودتون تکیه کنین

نذارین بی توجهی یه فرد هرچند همسر از پا درتون بیاره

خودتون و تواناییهاتونو باور کنین

عاقل ترین دیوانه باش
کاش یکی مثل خودم گیرم میومد لااقل بدونست محبت چیه بغل چیه رابطه ای که پراز حال خوب باشه چیه مدتهای ...

فعلا محبت کن تابیشترازاین حرمتها ازبین نره ان اشالله که بهترمیشید

لایک نکنید                      
شوهرم خانوادگی ماستن اصلا فقط زن و توی خونه داری و بچه داری میبینن منم با وجود بچه کوچیک واین کرونا ...

این رفتار تو خانواده شوهرته ولی نباید در خونه ی تو باشه

مردا تغییر پذیرند اما با سیاست نه دعوا

عاقل ترین دیوانه باش
این رفتار تو خانواده شوهرته ولی نباید در خونه ی تو باشه مردا تغییر پذیرند اما با سیاست نه دعوا

تو سیاست یادم بده

با دعوا نشد به آرومی فقط همون یه دیقه بود بعد کلا تاسال بعد براهمچین حرکتی باید صبرمیکردم