2821
2789
عنوان

اسم نوزاد

205 بازدید | 12 پست

دوستان من اسم دخترمو که تازه به دنیا اومده آنیتا گذاشتم ولی الان یه جورایی حس نامطلوب گرفتم... کسی اسم خودش یا دخترش آنیتا هست؟ آیا راضی هستید؟ آیا همه راحت و روان و بخصوص درست و کامل صدا میزنن؟ آنی نمیگن؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی دوس دارم‌. دختر عمم به دنیا اومد هانا گذاشته بنظرتون قشنگا؟؟؟

هانا قشنگه ولی به نظرم خیییلی زیاد شده الان

من تازه عضو شدم. آنیتا رو گفتین خیلی دوس دارید؟ فعلا نمیدونم اینجا پرسش و پاسخ چجوریاس

مشکلتون چی بود؟ بیشتر توضیح میدین  ؟

مشکلی نبود.گفتم اگه دخترتون رو آنی صدا زدن بد نیست.باز هم قشنگه.گفتم من خودمم اسمم جوری نیست که مخفف و کوتاه بشه.ولی باز بعضی ها کوتاهش کردن.همیشه کسایی هستن که اسمو کوتاه تر و مخفف صدا بزنن مثلا به آنیتا بگن آنی.

گلم گذاشتی دیگه به حرف بقیه اهمیت نده قشنگم هست 

در ضمن اگر خودتون همیشه کامل صدا کنین اسمشو دیگران هم نمیگن مثلا اسم پسرم محمدرضاس همیشه کامل گفتیم هیچکی نه بهش میگه محمد نه رضا همه میگن محمدرضا 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
گلم گذاشتی دیگه به حرف بقیه اهمیت نده قشنگم هست  در ضمن اگر خودتون همیشه کامل صدا کنین اسمشو د ...

درسته ولی شب و روز ذهنمو درگیر کرده. حتی یه مدت اقسرده شدم...