ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه خانمی هستم که دارم در مورد این موضوع تحقیق میکنم میخوام هم نظر خانم هارو بدونم هم نظر آقایون تا بتونم تحقیقم رو کامل کنم از شما که گفتی هم خیلی ممنونم
حرف بدی نزدم منظورم اینه مردی که مریض و هیز به همه چشم میدوزه نمیخواستم ناراحتت کنم
عزیزم اصلا ناراحت نشدم حرف شما هم درسته مردی که مریضه کلا از برقیه مردا جدا ولی وقتی یه زنی خیلی تنگ و بد لباس بپوشه هر مردی به صورت نا خداگاه جذب اون خانوم میشه
من دارم در مورد اینکه خود خانم ها چی دوس دارن تحقیق میکنم بیشتر خانم ها دوست دارن دیده بشن ولی نگاه بد بهشون نشه و این چیزیه که امکان پذیر نیست حالا برای اولین بار اومدم داخل این سایت به صورت انلاین نظر سنجی گذاشتم من بیشتر نظر سنجی هام رو بیرون داخل جامعه رو در رو میگم و نظر مردم رو میپرسم ولی الان به خاطر شرایط کرونا برام یکم سخت شده