2777
2789
عنوان

تفاوت

78 بازدید | 10 پست

خانم ها یه سوال دارم شما هم وقتی لباسی میپوشین که حجاب نداره متوجه نگاه سنگین و بد مردان میشین 

و وقتی لباس خوب و با حجاب مخصوصا چادر میپوشین میبینین که مردا به جای نگاه کردن به شما برای احترام سرشون رو پایین میندازن  

شما کدوم گزینه رو انتخاب میکنین

تعداد رای : 5
نظرسنجی
همه به شما خیره باشن و بد نگاه کنن
1
20%
یا اینکه حرمت شما حفظ بشه و برای احترام به شما سرشون رو پایین بندازن
4
80%

هیچکدام ، لباسی که نه کاملا پوشیده باشه نه باز و بد 

بلکه لباسی که علاوه بر زیبایی، متشخص باشه و مناسب

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم من نگفتم که حتما مجبوری در این نظر سنجی شرکت کنی من فقط برای تحقیقم نظرسنجی گذاشتم و کسی هم ...

حرف بدی نزدم منظورم اینه مردی که مریض و هیز به همه چشم میدوزه

نمیخواستم ناراحتت کنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
حرف بدی نزدم منظورم اینه مردی که مریض و هیز به همه چشم میدوزه نمیخواستم ناراحتت کنم

عزیزم اصلا ناراحت نشدم حرف شما هم درسته مردی که مریضه کلا از برقیه مردا جدا ولی وقتی یه زنی خیلی تنگ و بد لباس بپوشه هر مردی به صورت نا خداگاه جذب اون خانوم میشه 

عزیزم اصلا ناراحت نشدم حرف شما هم درسته مردی که مریضه کلا از برقیه مردا جدا ولی وقتی یه زنی خیلی تنگ ...

اره میدونم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دست خود مرد نیست و این چیزی هست که در آفرینشش وجود داره

دقیقا

من دارم در مورد اینکه خود خانم ها چی دوس دارن تحقیق میکنم بیشتر خانم ها دوست دارن دیده بشن ولی نگاه بد بهشون نشه و این چیزیه که امکان پذیر نیست حالا برای اولین بار اومدم داخل این سایت به صورت انلاین نظر سنجی گذاشتم من بیشتر نظر سنجی هام رو بیرون داخل جامعه رو در رو میگم و نظر مردم رو میپرسم ولی الان به خاطر شرایط کرونا برام یکم سخت شده