2821
2789
عنوان

داغون داغونم

142 بازدید | 4 پست

رابطمون با عشقم خیلی عمیق ولی اون خیلی بد دله و اذیت میشم میگه باید اعتمادم و جلب کنی همه کار کردم هنوزم عوض نشده و همونه و ب همه چیم گیر میده یه خیابون ساده ام نمیتونم برم حتی بهم تهمت میزنه و منم نمیتونم حاضر جوابی میکنم  و میرم رو عصابش خیلی دلم میخاد تموم کنم رابطمون چون دوسال کنار قشنگیاش و عشقش کلی هم عذاب کشیدم و واقعا از لحاظ روحی داغونم میخام تمومش کنم ولی نمیتونم و با فکر اینکه نباشه دنیا رو سرم خراب میشه نمیدونم چکار کنم اونم کوتاه نمیاد و اونم جدایی میخاد و مث من نمیتونه تمومش کنه بدون هم میمیریم خیلی داغونم چکار کنم

برو تاپیک پر بازدیدو بخون ببینی به صلاحته ک جدا شی بعدا یه دختر  نیاری زیر دست همچین پدری بدبخت بشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
برو تاپیک پر بازدیدو بخون ببینی به صلاحته ک جدا شی بعدا یه دختر  نیاری زیر دست همچین پدری بدبخت ...

میدونه ب نفهمه ولی جز اذیتش خیلیم کمکم کرده و وابستگی شدیدی دارم بش نمیتونم وگرنه جدا میشدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز