فردا برا بار دوم خونواده همسرم برا ازدواجمون مراسم میگیرن ولی هیچکی از خونوادم نتونستن بیان راهمون خیلی دوره از هم...
😔 تازشم با همسری خیلیی بد دعوامون شد...
دلم از غصه داره میترکه ... احساس میکنم زیادی از حد حساس و مهربونم و مهربونا نباید ازدواح کنن مثل خیلی از کسایی ک میشناسم ک زیاده از حد خوبن و تنهان... 😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلیا از دور قشنگن. از نزدیک میبینی خورده شیشه ها بوده ک باعث شده برق بزنن.... ما که انقد عشقمون دو طرفه بود انقد مشکلات داریم بهممیریزیم. چ برسه عشقی که بیشتر اصرارش ی طرفه باشه
خیلیا از دور قشنگن. از نزدیک میبینی خورده شیشه ها بوده ک باعث شده برق بزنن.... ما که انقد عشقمون دو ...
میدونم همه ی این چیزارو..دله دیگه نمیفهمه...هر کار کردم از دلم بره نشد...دلم میخاد بااون برم تو جهنم زندگی کن مبدترین عذابارو بکشم ولی با یه مرد دیگه خوشبخت نباشم