2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
ببخش عزیزم فردا مراسم تلخ نشه برات.. کاش یه جشن رو شهر شما میگرفتن..یکی رو شهر خودشون

نشد‌.

همه چی دست ب دست هم داد ک نشه

کاش اقلا عقدم رو مفصل میگرفتم. اونموقع کرونا نبود. دوماه بعدش کرونا اومد....🙁 نمیدونستیم ک...

بعدش واقعا همه چی دست ب دست هم داد ک نشه... خونواده منم پافشاری نکردن ک اونجا ی مراسم بگیریم 😭

این کرونا همه چی و بهم زد

ذوقتو بیار سرجاش... من دارم از دلتنگی میمیرم خودشم میدونه اصن براش مهم نیس..اصن حواسش بهم نیست

دل نبند لطفا.... اگه از الان اذیتی دل نبند

وگرنه بعدا بدتر اذیت میشی. تنها بمون و مهربون

تنهایی آدم راحت ترع

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دل نبند لطفا.... اگه از الان اذیتی دل نبند وگرنه بعدا بدتر اذیت میشی. تنها بمون و مهربون تنهایی آد ...

کاش میتونستم بهت بگم... خیلی بده وسط یه جا گیر کنی..نه بتونی بری نه بتونی بمونی...نه بشه بمیری..نه بشه زندگی کنی

من کینه ای ترین ادم مهربون این شهرم
کاش میتونستم بهت بگم... خیلی بده وسط یه جا گیر کنی..نه بتونی بری نه بتونی بمونی...نه بشه بمیری..نه ب ...

میشه رفت. دست خود ادمه. اینو بکم خیلیا از دور قشنگن فقط. یادت باشه

8ساله نتونستم

خیلیا از دور قشنگن. از نزدیک میبینی خورده شیشه ها بوده ک باعث شده برق بزنن.... ما که انقد عشقمون دو طرفه بود انقد مشکلات داریم بهم‌میریزیم. چ برسه عشقی که بیشتر اصرارش ی طرفه باشه

خیلیا از دور قشنگن. از نزدیک میبینی خورده شیشه ها بوده ک باعث شده برق بزنن.... ما که انقد عشقمون دو ...

میدونم همه ی این چیزارو..دله دیگه نمیفهمه...هر کار  کردم از دلم بره نشد...دلم میخاد بااون برم تو جهنم زندگی کن مبدترین عذابارو بکشم ولی با یه مرد دیگه خوشبخت نباشم

من کینه ای ترین ادم مهربون این شهرم
2824
2823
2791
2779
2792