2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
مهربونه باید ازدواج کنن تا محبت نمیره هیچوقت    

نه تنها موندن بهتره... نمیگم خیلی مهربونما.... ولی واقعا خیلی دل نازک و مهربونم... الان میدونم چرا چنتا از همکارام ک مثل منه اخلاقشون چرا تنهان...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلم داره میترکه از بغض😭

همسریت کجاس..بگو بیادبغلت کنه.. .بوست کنه ..دلداریت بده

عیب نداره ناراحت نباش مهم اینه حال خانوادت خوبه..حال تو هم خوبه..فردا از شروع تا پایان مراسم باهم تماس تصویری بگیرید...

من کینه ای ترین ادم مهربون این شهرم
چقدر مثل منی😅 منم همینجوری با این تفاوت قراره با ی معلم ازدواج  کنم  تعهد خدمت داره استا ...

خانواده ک بسختییی اجازه دادن... چون تک دخترم بودم... خودمون پافشاری کردیم... ولی الانا خیلییی مشکلات پیش میاد که ادم اون موقع نمیدید اینارو....گاهی دو طرف خسته میشن

همسریت کجاس..بگو بیادبغلت کنه.. .بوست کنه ..دلداریت بده عیب نداره ناراحت نباش مهم اینه حال خانوادت ...

وقتی حرفتون بشه چقدم بیاد سمتت باز ناراحتی. خودم ک اینجوریم🙁

هعییییی۰۰۰۰🙁

منم پشیمون شدم از ازدواجم😔

چرا ب این زودی 😁

عشق و عاشقیای راه دور فقط اولاشه

زندگی خودش انقد مشکلات داره. تازه راه دورم باشی چند برابر میشه چون یا خودت باید غزیبی بکشی یا طرف مقابل.. بحثیم پیش میاد همین حرفا میاد وسط

تفاوت فرهنگی و رسم و رسومات هم ی طرف دیگ

چنبار اومده پریدم بهش😭 من دلم از حرفا زود میشکنه. خیلی اخلاقه بدی دارم دیر یادم میرن حرفا

ببخش عزیزم فردا مراسم تلخ نشه برات.. کاش یه جشن رو شهر شما میگرفتن..یکی رو شهر خودشون

خب باید دربیاره از دل کوچیکت

تازشم انقد اعصابم خورد بود کلی نمونه گل عروس سرچ کرده بودم گفت چجوری میخوای گفتم ی دسته گل رز قرمز همین... برا فردا هم همه ذوقم رف😔

تازشم انقد اعصابم خورد بود کلی نمونه گل عروس سرچ کرده بودم گفت چجوری میخوای گفتم ی دسته گل رز قرمز ه ...

ذوقتو بیار سرجاش... من دارم از دلتنگی میمیرم خودشم میدونه اصن براش مهم نیس..اصن حواسش بهم نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز