2777
2789

من باردارم امینوسنتزدادم جابجایی کوروموزومی نشون داده دکترام هرکدوم یه چیز میگن یکی میگه سالمه یکی میگه مشکل دارع الان نمیدونم چیکارکنم سقط کنم یانگه دارم توروخدااگه کسی بوده اینجوری بگه چیکارکرد.

اگ آمینوسنتز انجام دادی جوابش اگ مشکل داشته باشه خودش نامه سقط میدن ،اگ هم خوب باشه ک خیالت راحت خوب ...

آخه اصلا نمیگن که صددرصدمشکل دارع

همش میگن احتمالا بعدم الان نوزده هفته روردکردم دیگه نامه نمیدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اصلا نمیگن که صددرصدمشکل دارع همش میگن احتمالا بعدم الان نوزده هفته روردکردم دیگه نامه نمیدن&nb ...

والا نمیدونم چطوره، من خودم ۲۰ هفته سقط کردم بخاطر سندروم ،این آزمایش آمینو هم روی کروموزم ۲۱،۱۹ و فکر کنم ۱۴ هست یعنی این ۳ تا آزمایش میشه ،شما پیش دکترت بردی جواب رو؟

والا نمیدونم چطوره، من خودم ۲۰ هفته سقط کردم بخاطر سندروم ،این آزمایش آمینو هم روی کروموزم ۲۱،۱۹ و ف ...

ازکجافهمیدین سندرمه

آزمایش روهمه ی کوروموزوما انجام میشه

چن تادکتربردم هرکدوم یه چیزی میگن فقط احتمال میدن دقیق نمیگن منم موندم تودوراهی

ازکجافهمیدین سندرمه آزمایش روهمه ی کوروموزوما انجام میشه چن تادکتربردم هرکدوم یه چیزی میگن فقط احت ...

آمینوسنتز دادم گفتن سندروم داره نامه دادن برا پزشک قانونی ک سقط کنم ،الان یه پسر ۳ ساله دارم ک براش سل فری دادم ک نوشته بود ۹۹ درصد ریسک کمه ک مشکل داشته باشه

تو رو خدا درخواست دوستیمو قبول کن منم مشکل تو رو دارم،بچه ات خوبه؟😭😭😭😭😭

ببخشیدا لان دیدم پیامت درخواست دوستیوزدم نمیدونم دقیق چه جوریه آخه تازه واردم توسایت