2777
2789
عنوان

کمتر دل بشکنیم

124 بازدید | 18 پست

سلام مهربون‌ها

دیروز یکی از کاربرها یه تاپیک زده بود درباره فقر یه خانمی با وضع مالی نامناسب چندتا بچه آورده بود و با یه حالت تحقیرآمیز می‌گفت فامیلمون خیلی پولداره ولی نازاست و هی دنبال دوا درمونه

چندسال پیش خواهرشوهرم هم همین حرف رو به من زد گفت تا قلبت پاک نباشه خدا بهت بچه نمیده اینو درحالی گفت که رفته بودیم دیدن بچه‌ی سومش و حتی شوهرش هزینه سزارینش رو نداده بود و از ما گرفتن من اون‌شب تا صبح گریه کردم صبح روز بعدش مادرم امد خونم بهم گفت به‌جای بغض و گریه می‌گفتی خدا قلب تو رو هم دیده که انقدر بدبختی توی زندگیت داری ، بچه‌ی مریض ، شوهر بیکار و بداخلاق و...ولی من هیچ‌وقت بهش نگفتم و دلش رو نشکستم با وجود اینکه هزاربار شکسته بودم

اما اینو یکجا و دوجا نشنیدم توی مراکز ناباروری همه‌ی خانم‌ها می‌گفتن درد اصلیشون زخم زبون‌های مردمه می‌گفتن تا میخوایم فراموش کنیم یکی دردمون رو یادآوری میکنه

من که مشکلم حل شد و همیشه برای بقیه هم دعا می‌کنم ولی توروخدا اگر چنین کسی تو اطرافیانتون هست بهش زخم زبون نزنید اینو اینجا گفتم چون توی سایت هم خیلی دیدم که سر این مسئله بهم زخم زبون میزنن

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

شاید شما ندونید که آمپول‌های ای‌وی‌اف علاوه‌بر درد جسمی چقدر رو روحیه و اعصاب آدم تاثیر میذاره

و امیدوارم هیچ وقت هم تجربش نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید شما ندونید که آمپول‌های ای‌وی‌اف علاوه‌بر درد جسمی چقدر رو روحیه و اعصاب آدم تاثیر میذاره و ام ...

ایشالا هرکسی بچه میخاد دامنش سبز شه 

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤
اره یکی این یکیم یاد بگیریم کسی که جداشده به هیچ عنوان از زندگیش چیزی نپرسیم واقعا سخته جواب دادن

حرفتون کاملاً درسته❤

کاش بابت هیچ مشکلی بقیه رو نرنجونیم

واقعا درسته.....گاهی اوقات خوده ادم بامشکلش ،مشکلی نداره ....باهاش کناراومده ....امامردم انگارخیلی مشکل دارن بامسئله  مردم......بعدشم میگیم چرازندگیامون اینطوره اونطوره....ازبس اینطوری میکنیم

دل شکوندنا یه طرف فضولی و سرک کشیدن ها یه طرف.  میخوان خودشونو بکشن بهت ثابت کنن ما میدونیم تو ...

بچه‌دار شدن برای ۷۰ درصد آدما راحته

بزرگ کردن و درست تربیت کردنش مهمه

اما بعضی‌ها جوری برخورد می‌کنن که انگار این به کره مریخ سفر کردن

واقعا درسته.....گاهی اوقات خودش بامشکلش ،مشکلی نداره ....باهاش کناراومده ....امامردم انگارخیلی مشکل ...

من و همسرم تا میومدیم با مشکلمون کنار بیایم دوباره اطرافیان شروع می‌کردن به تیکه و طعنه

من و همسرم تا میومدیم با مشکلمون کنار بیایم دوباره اطرافیان شروع می‌کردن به تیکه و طعنه

دقیقا....اصلا اگه اطرافیان بذارن بعصی موقع ها ادم یادش میره تامدتها.......خیلی بده ،بده...جدی اگه این حرفانبود هشتاددرصد زندگیها به راحتی میگذشتن