2777
2789

شنیدم میشه مگر اینکه خود دکترتون توی پرونده ثبت کنه ک نیازی به معاینه ندارد برای خالم ک اینطوری بود

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم

منم سزارین بودم انجام ندادم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اسی تا اونجایی که میدونم نه نمی‌کنن چون یه تاریخ بهت میدن میری زایمان می‌کنی میای.سزارین اختیاری هسی ...

نمیدونم دکترم قبول میکنه یا نه،چقدر بده ک اختیار بدن خودمونم نداشته باشیم....

من اول پول دستم نبود دوبار معاینه شدم اما یدفعه پول اومد دستم و اوضاع هم خطری شد رفتم سزارین اختیاری 

یعنی متنفرم ازمعاینه لگن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من اول پول دستم نبود دوبار معاینه شدم اما یدفعه پول اومد دستم و اوضاع هم خطری شد رفتم سزارین اختیاری ...

میگم راست میگن بیمه پول سزارین اختیاری رو نمیده؟؟

میگم راست میگن بیمه پول سزارین اختیاری رو نمیده؟؟

والا برامن اون موقع یه نفر اختلاس کرده بود و همه پولهایی که قرار بود به ما بدن و برده بود براهمین بهمون پس ندادن

وضعت خوبه؟اگه وضعت خوبه فدای سربچت

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖