من تنبلی تخمدان دارم از بعد زایمانم پریودم خوب بوده ولی دکترم گفت قرصمو بخورم دوفاستون...ی دوماهی بود وسط سیکلم لکه بینی داشتم ک گفتم لابد مال تخمک گذاریه این ماه وسط سیکل روز ۱۴ لکه بینی داشتم و یدفه شروع شد پریود شدم الان چند روزه تموم شده زیر دلمدرد میکنه یعنی کیست دارم؟؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من بچمو از دست دادم انقدری ک سرش رفتم سونو و باچشم اشکی برگشتم از دستگاه سونو میترسم 😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
دعام کن دو تا ژن پیدا کردن تو ازمایشم انشالله بگن مشکلی نیست
ان شاءالله که همه کار های همه کارهای شما هم راستو ریس بشه برات دعای نادعلی میخوم
قربون دستت بخون واسم دعا کن فردا باید ازمایشمو نشون دکتر بدم خیلی استرس دارم از دیشب نخوابیدم...انشالله هر چی از خدا میخوای بهت ببخشه ❤