2777
2789
عنوان

نامه ایی به آقای مهندس...

1950 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز من این تاپیک رو قبلا گذاشتم

چند تا از دوستان لطف کردن و نظرشون رو گفتن

اما مجدد میخوام اینجا بفرستم، چون نامه رو اصلاح کردم

میخوام بخونید

و نظرتون رو بگین

فرض کنید شما آقای مهندس هستید...از خوندن این نامه چی متوجه میشین؟؟

نامه پست بعدی ارسال میشه

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

سلام آقای مهندس

شما منو نمیشناسید اما همسرتون به خوبی منو میشناسه

این پیام رو لطفا از طرف من به همسرتون ف.ا برسونید

" ۱۸ تیرماه است،  نمیتونم بهت بگم تولدت مبارک

نمیتونم بگم تولده موجودی مثل تو مبارکه

حداقل برای من یکی که شوم بود...

یادت میاد بهت گفتم حتی اگه یکروز به پایان عمرم باقی مونده باشه، پیدات میکنم و بلایی ک سرم اوردی، سرت میارم؟؟!!

میخواستم دقیقا کاری ک باهام کردی رو باهات بکنم ک مزه تلخ ناامیدی و مزه شور گریه های شبانه رو بفهمی!!!

اما...

اما وجدانم اجازه نداد...

چون عکس تو، چادری که سرم کردم رو با اعتقادات قلبی انتخابش کردم نه برای گول زدن دیگران ...

چون عکس وجود پر از عقده تو، نخواستم تقاص ناکامی های زندگی امو از آدم های بیگناه و بیخبر بگیرم و خانواده ات رو دخیل در گناه ات کنم...

میدونی دلم از چی میسوزه؟؟ از اینکه بزرگترین ضربه زندگی امو از کسی خوردم که ظاهرا مذهبی بود...

تو رو همون چند سال پیش به خدا سپردم

فقط موندم با چه رویی جلوی خدا می ایستی و نماز میخونی؟؟!!

با چه رویی اسم حضرت زهرا رو به زبون میاری؟؟!!

این پیام رو هم برات فرستادم ک بهت ثابت کنم میتونستم ..... اما نکردم!!!!

سپردمت ب خدا

امیدوارم اگر سر سوزنی حقی از من به گردنت هست تو همین دنیا تاوانشو پس بدی !!!"

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه میشم خانمم یه کاری کرده کسی رنجونده اما چی کار کرده اصلا متوجه نمیشم از حرفاتون،خیلی هم.برای ی ...

اها پس شما متوجه نشدین قضیه چیه!!

ممنون ک نظرتو گفتی

قبلا نامه جوری بود ک خیلی واضح بود

بچه ها گفتن نفرست

دیگه اصلاحش کردم ک گنگ باشه

برداشتم اینه ،یکی به شما ضربه ی بدی زده،خیلی بد.واینو همسرشون یعنی مهندس، نمیدونه.وشما با این پیام ، ...

خیلی ممنون ک نظرتو گفتی