2777
2789

مگه هنوز این چیزا ننگه؟

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی نی نی سایتو میخونم .از ازدواج میترسم.شما ام مثل منید؟

آره 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
فامیلامون میگن دختره زندگی کن نبود  کلی حرف میزنن پشت سرم

من خواهرم یکبار طلاق گرفت بچشم ول کرد رفت با یکی دیگ الان حاملس بازم طلاق طلاق میکنه 

هرطور عشقت میکشه زندگی کن ب خودت فکر کن فقط

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
هر چی عیب هست بچسبون به طرف بگو مرد نبود توانایی جنسی نداشت  والا من هر چی خانوم دیدم این دلیل ...

کار درستی هست به نظرت؟؟ 

من معتقدم حتی عیبی که طرف داشته رو بعد ازدواج نباید جار زد دیگه چه برسه به عیبی که نداشته 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
😐توافقی نیست؟خوب اول باید دلیلی داشته باشی،اگه اونم بخاد طلاق بگیرین خیلی راحت تره

اون نمیخواد 

میگه تا موهات مثل دندونات سفید نشه طلاقت نمیدم

خیلی بی محبته 

همش تو خودشه 

سنگدله 

فحش میده تا یه چیزی میشه میگه ریدم بالات یا ریدم تو قیافت 

گه بخور 

کار درستی هست به نظرت؟؟  من معتقدم حتی عیبی که طرف داشته رو بعد ازدواج نباید جار زد دیگه چه بر ...

کار درستی نیست ولی ابروی مرد با این حرفا نمیره فقط خانوم از اون بار روانی ش کم میشه 

اگه مرده ادم بود کاری نمیکرد زنه تو جوونی به فکر طلاق بیفته و ارامشش به هم بریزه

منم دارم جدا میسم خانواده همسرم گفتن دلم بایکی دیگس برام مهم نیس

الان بگین چجوری جداشم؟

نمیخوام برم خونه بابام کلی بهش انگ میزنن

نمیدونم کجا بذارم برم 

میگن خونه رو ترک کنی بذاری بری بهت انگ ناشزه بودن میزنه 

اون نمیخواد  میگه تا موهات مثل دندونات سفید نشه طلاقت نمیدم خیلی بی محبته  همش تو خودشه ...

خوب سخته ولی میتونی بری شکایت کنی بگی فحاشه

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست