2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر عزیزم جاهای ضروری استفاده کن باشه برو خیلت راحت من هستم کیشیک میدم تا برگردی  ولی بنظرم ...

نه کجا بریم همینجا وایسا.

به محمد هم گفتم بیاد کمکت دیگه سفارش نکنما حواستون باشه🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
دمت گرم چند لحظه وایسا من الان میام. فقط بگم اگه اسی اومد میزنیا نزاری در بره🤣🤣🤣

باش خیالت راحت آبجی.من هستم.برید به کارتون برسید.شامتونو بخورید جاتون خالی من املت رو زدم با سه تخم مرغ.با پیاز فراوان.برید من اینجام.بیاد تو مشتمه

باش چشم.حتما.نوکرشم هستم.دنیامه.عشقمه.جونمه.رفیق بی کلک فقط مادر.آخه ننه جوون نوکرتم به مولا.ممنون ا ...

تو عمل هم بهش ثابت كن

خدا نگهدارشون باشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نه نزدی 

نيازمنده تلاشه بيشتر؟؟؟؟😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/