2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمه جوابه.گلدیم.نه دییرسن؟منده تورکما.هاواسییع وار دع.نوکرییدع وارام.من گزوین اوشاقویام.سیز هارد ع ا ...

لحجن منی اولدور دی 

عا نع باقلواسی😐🔫😑

من تبریز اوشاقی😂

ساغل قربانام

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

با شما نبودم جانم  با اسی بودم سوال پرسیدم

اسی رفت عزیزم 

حالا بعد که اومد خبرت میکنیم

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
من خب نمیتونم. میخوام این مهمات رو ببرم خونمون تو بعضی تاپیکا بشدت بهشون نیاز پیدا میکنم و جای خالی ...

ببر عزیزم جاهای ضروری استفاده کن باشه برو خیلت راحت من هستم کیشیک میدم تا برگردی 

ولی بنظرم متفرق شیم به نفعمونه

برو من هستم

دمت گرم چند لحظه وایسا من الان میام.

فقط بگم اگه اسی اومد میزنیا نزاری در بره🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
لحجن منی اولدور دی  عا نع باقلواسی😐🔫😑 من تبریز اوشاقی😂 ساغل قربانام

قربان اولوم سنین تکه گوزله.جانومایی سن.گونده من سنه قربان.من قزوین باقلواسویام.تبریزییع.ای  جانوم تبریز.کیشیلر شهریدع تبریز.قربان سنین محبتییع.