2777
2789
قربونت عزیزم ممنونم از انرژی خوبی که بهم دادی😍😘💋 امیدوارم همیشه لیاقت همچین فرشته‌هایی را داشته ...

شما خودت یه فرشته ای عزیزم ...میشه خواهش کنم با قلب پاکت برای مشکل من دعا کنی ...منم برای شادی خودت و خانواده گلت آیت الکرسی می خونم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا تاپیک نزدم تا الا

شایدم با بهار نارنج دیگه اشتباه ‌گرفتمت

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
منم مث شما فرزند همسرمو خیلی دوسدارم..عین مادرم براش

عزیزم ان شاءالله که همواره در کنار هم بهترین لحظه‌هارو داشته باشین، محبتتون هر روز بیشتر از روز قبل بشه 😍😍❤❤

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
شما خودت یه فرشته ای عزیزم ...میشه خواهش کنم با قلب پاکت برای مشکل من دعا کنی ...منم برای شادی خودت ...

ممنونم عزیزم 

البته، انشاءالله که حاجت دلتون با مصلحت خداوند همسو باشه تا بهترینها براتون رخ بده 

فدای تو عزیزم ممنونتم 🤩🤩💋💋❤❤

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.