2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان‌وقتشههههههههه تو چداااا نمیفهمیییییییییی اون حمومشم کردددددددددد تو هنوز کاری نکردیبییییییییییی ...

میگما بقیه که سرگردم حرف زدنن.

پایه ای منو تو دستو پای اسی رو بگیریم از تاپیک بندازیمش بیرون؟😂😂😂😂

این با زبون خوش نمیره خودمون باید دست به کار بشیم🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
میگما بقیه که سرگردم حرف زدنن. پایه ای منو تو دستو پای اسی رو بگیریم از تاپیک بندازیمش بیرون؟😂😂😂 ...

من تهدیدشم‌کردم نمیدونم چرا نمیره تو فقط دستور بده هر کاری بگی میکنم این برههههههههههه🤣🤣🤣

معلوم میشه خیلی؟ 😐🙄 اگر ضروری نیست و خیلی حساس شدی بیخیال شو 😐😶

کم😐

اما خیلی خوشم میاد ارتودنسی کنم😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
میگما بقیه که سرگردم حرف زدنن. پایه ای منو تو دستو پای اسی رو بگیریم از تاپیک بندازیمش بیرون؟😂😂😂 ...

😂😂ممنون ک اینقد به فکر منی ولی حالا وقتش نی 

😂😂

شوهرم جلو آشپزخونه نشسته میگه غذا میخوام 😂😂

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤