2777
2789

نیم خیز نشستم در حال رفتن به حموم و درعین حال تو نینی سایت😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان‌وقتشههههههههه تو چداااا نمیفهمیییییییییی اون حمومشم کردددددددددد تو هنوز کاری نکردیبییییییییییی ...

😂😂😂واییی نگو و میخواستم باهاش برم آخه بیچاره خیلی اصرار کرد نی نی سایت نزاشت 

😂😂😂وای اره کاری نکردم 😂😂

الان؟ هنوز شام نخوردیم 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤
😐😂🤦🏻‍♀️ خب خیلی واجبه بری ارتودنسی ؟🤔🧐

آره دندونای پایینیم کجه😢😐😭😭

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
غیرتی کی بودی تو؟؟ 😆😂😂

آوا روزينا ملوسك ساغر يكتا suici دريا نيكو عاشق خنده

پريسا خانوووم مريم لازانيا جون و غيره

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/