2777
2789
عنوان

قلمبه زدن نی نی یه طرف شکم

1973 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من امروز نی نی فقط یه تکون میخوره بعد میره جمع میشه یه طرف شکم طرف دیگه اصلن خالی می مونه چرا کسی اینتور بود هفته ۲۹ بارداری هستم 

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 

چه حس خوبیه 

برا منتظرا دعا کن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ۲۹ هستم ولی اصلا قلمبه نمیشه همش لگددد میزنه خستم کرده

وااای خیلی باحاله که

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چه حس خوبیه  برا منتظرا دعا کن

چشم عزیزم اینشالا ک زودتر نی نی دار بشی عزیزم منم خیلی ناراحتی کشیدم تا خدا بهم داد  استرس دارم خیلی 

وای خیلی قشنگن😍😍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

برا من چندهفته است قلمبه میشه بعد با دستم نوازش میدم میره سمت دیگه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چشم عزیزم اینشالا ک زودتر نی نی دار بشی عزیزم منم خیلی ناراحتی کشیدم تا خدا بهم داد  استرس دارم ...

اره بچه منم همینه مثل ماهی سر میخوره با اگه خوابم با لگداش بیدارم میکنه ۳۴هفتمه دلم ضعف میره واس تکون خوردناش

اخه هیچ حرکت خاصی نمیفهمم که فقط لگد لگددد گاهیم میلرزه انگار بندری میرقصه😂😂

اخی...😍😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چشم عزیزم اینشالا ک زودتر نی نی دار بشی عزیزم منم خیلی ناراحتی کشیدم تا خدا بهم داد  استرس دارم ...

انشاالله نی نی ات رو صحیح وسلامت بغل بگیری.لطفا برای مادرشدن منم دعا میکنی

منم هفته ۲۹ هستم ولی اصلا قلمبه نمیشه همش لگددد میزنه خستم کرده

ینی قلبمه بزنه خوبه من ک خیلی ترسیدم چون واقن انکار یه طرف هیچی نیست یع طرفم اندازه توپخه