2789
عنوان

فال بین

70 بازدید | 13 پست

سلام خوبین. امروز مامانم از بیرون اومد گفت یه خانم رو پیدا کردم که فال بینه .. من مجردم ۲۷ سالمه .. رفته اونجا اون فال بین بهش براش آیه و قران باز کرده گفته تو بخت دخترت نحسی افتاده هر خواستگاری پیدا میشع تا نصف میاد یهو میرن .. به مامانم گفته دخترت همزاد داره تو بچی یه نحسی و همزاد براش اومده .. گفت باید یه سری کار بهت میگم اتجام بده دخترت تا رفع بشه و گفت خیلیا اینجوری بودن با این کار نحسی ازشون دور شد. به نظرتون اون کارها رو انجام بدم یا همش الکیه.. میترسم خدا قهرش بگیره..میگه باید با یه آبی اخر همون رو خودش بریزه یا بخوره و از این کارها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یسری چیزا در مورد من گفته که مامان گفت دقیق و درست گفته  و مامانم خودش تعجب کرد خیلی

پول هم گرفته؟ خب الان گفته که چیکار انجام بدی؟

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
اره فعلا ۱۰۰ تومن گرفته اون وسایلا هم اماده کنه پولیه

وسایلش پوست اهو فک گرگ کفن نیست؟

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
نمیدونم بخدا.. هنوز نگرفته مامانم .. گفت اماده میکنم بیا بگیر 

دروغه بابا گولشونو نخورین 

به منم همین چیزارو میگفتن 

یکی گفت اگه اینکارو نکنی یا اصلا ازدواج نمی‌کنی یا اگه ازدواج کردی طلاق میگیری😲😂

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

مجموعه کودک پدیا همراه و دوست خوب کوچولوهای دوست داشتنی و خانواده های آنهاست.

کودک پدیا هر لحظه به آنها  کمک میکند تا در نقطه نقطه شهرشون بویژه تهران بزرگ از بهترین مکانهای تفریحی، گردشی، ورزشی، فرهنگی و آموزشی کودک مانند خانه های بازی، استخرهای تفریحی مادر و کودک و خانوادگیِ، تیاترو نمایشهای شاد و موزیکال، بهترین فرصتهای عکاسی در آتلیه های خوب، عکاسی فضای باز، سوارکاری و شهر بازیهای مختلف، کارگاههای مختلف آموزشی و … رو با بالاترین تخفیف استفاده کنند.

کودکپدیا و تیم آن همیشه برای والدین عزیز بهترین پیشنهاد ها و تخفیفها رو در نظر گرفته است. و بعنوان یه دوست و همراه کوچولوهای عزیز تمامی سعی خودش را برای داشتن لحظات شاد و تجربه های خوب و جدید بکار میبرد.