2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشغالترین محصولاتی که خریدم از نفیس بوده پولت حروم نکن

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
جدیدا دارن خیلی نیرو جذب میکنن 

من خودم ٨ ماه باهاشون كار كردم ولي بنظرم محصولاتشون فوق العاده بي كيفيت هست و خيلي سعي ميكنن كه منو متقاعد كنن كه ادامه بدم 

خواستم ببينم اين فقط مشكل منه كه از محصولات ناراضي هستم يا نه خيليا اينجورين 

چطور انقد راضي هستيد؟ممكنه بپرسم از كدوم محصولات راضي بوديد؟

نگاه 6 برند داره

دوتاش عمومی هست

4 تا تخصصی 

کرمی که من استفاده میکردم با توجه به نظر مشاور از برند تخصصی به من داد 

چون به دلیل استفاده مرتب از صابون (قبلا بیرون کار میکردم) دور چشمم تو سن 24 سالگی داشت چروک پنجه کلاغی می افتاد این کرم همراه با ابرسان بهم خیلی کمک کرد

چیزای دیگه ام هست که من نتیجه دیدم دوست داشتی برات بگم

آرام به نظر میرسم، اما درونم جنگی بی پایان جریان دارد..... ️

من خودم ٨ ماه باهاشون كار كردم ولي بنظرم محصولاتشون فوق العاده بي كيفيت هست و خيلي سعي ميكنن كه منو ...

هر کسی نظری داره

من خدایی از کیفیت محصولات خیلی راضی ام

قبلا شامپو میگرفتم برای موهام 190 الان با کمترین قیمت یه لول بالاتر از شامپو خودم استفاده میکنم با کیفیت بهتر

نگاه 6 برند داره دوتاش عمومی هست 4 تا تخصصی  کرمی که من استفاده میکردم با توجه به نظر مشاور ...

ممنونم عزيزم خودم از مشاوران محصولي شركت هستم ولي بعد از ٨ ماه دارم فعاليتمو خاتمه ميدم 

من از محصولات راضي نبودم ميخواستم بدونم بقيه نظرشون چي هست چون ليدراي من خيلي اصرار به موندنم دارن گفتم شايد واقعا من دارم اشتباه ميكنم البته تو خود شركت هم ناراضي كم نيست ولي هيچ موقع يه مشاور يا حامي شركت از بدي محصولات خرفي نميزنه

[QUOTE=198117075]اره خبرش به شما هم رسیده[/QUOTبله ماساکن اصفهان هستیم جدیدا دارن خیلی نیروجذب میکنن

اره ماشالله اصفهان و بچه های جنوب ترکوندن