2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آشغالترین محصولاتی که خریدم از نفیس بوده پولت حروم نکن

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
جدیدا دارن خیلی نیرو جذب میکنن 

من خودم ٨ ماه باهاشون كار كردم ولي بنظرم محصولاتشون فوق العاده بي كيفيت هست و خيلي سعي ميكنن كه منو متقاعد كنن كه ادامه بدم 

خواستم ببينم اين فقط مشكل منه كه از محصولات ناراضي هستم يا نه خيليا اينجورين 

چطور انقد راضي هستيد؟ممكنه بپرسم از كدوم محصولات راضي بوديد؟

نگاه 6 برند داره

دوتاش عمومی هست

4 تا تخصصی 

کرمی که من استفاده میکردم با توجه به نظر مشاور از برند تخصصی به من داد 

چون به دلیل استفاده مرتب از صابون (قبلا بیرون کار میکردم) دور چشمم تو سن 24 سالگی داشت چروک پنجه کلاغی می افتاد این کرم همراه با ابرسان بهم خیلی کمک کرد

چیزای دیگه ام هست که من نتیجه دیدم دوست داشتی برات بگم

آرام به نظر میرسم، اما درونم جنگی بی پایان جریان دارد..... ️

من خودم ٨ ماه باهاشون كار كردم ولي بنظرم محصولاتشون فوق العاده بي كيفيت هست و خيلي سعي ميكنن كه منو ...

هر کسی نظری داره

من خدایی از کیفیت محصولات خیلی راضی ام

قبلا شامپو میگرفتم برای موهام 190 الان با کمترین قیمت یه لول بالاتر از شامپو خودم استفاده میکنم با کیفیت بهتر

نگاه 6 برند داره دوتاش عمومی هست 4 تا تخصصی  کرمی که من استفاده میکردم با توجه به نظر مشاور ...

ممنونم عزيزم خودم از مشاوران محصولي شركت هستم ولي بعد از ٨ ماه دارم فعاليتمو خاتمه ميدم 

من از محصولات راضي نبودم ميخواستم بدونم بقيه نظرشون چي هست چون ليدراي من خيلي اصرار به موندنم دارن گفتم شايد واقعا من دارم اشتباه ميكنم البته تو خود شركت هم ناراضي كم نيست ولي هيچ موقع يه مشاور يا حامي شركت از بدي محصولات خرفي نميزنه

[QUOTE=198117075]اره خبرش به شما هم رسیده[/QUOTبله ماساکن اصفهان هستیم جدیدا دارن خیلی نیروجذب میکنن

اره ماشالله اصفهان و بچه های جنوب ترکوندن