2821
2789
عنوان

چیکار کنم 😕

125 بازدید | 14 پست

من ۱۷ سالمه ولی حق بیرون رفتن رو ندارم حتی با همسن خودم 

دلم میخواد حداقل اندازه ۱۵ دقه بزارن برم بیرون خوب 

همش میترسم میگم وای الان یکی  بهم دست میزنه از من بچه هاش میرن بیرون هیچی نمیشه اونوقت من باید بمونم تو خونه 😔چجوری خانوادم رو راضی کنم اخه پوسیدم من 

خودشون هر روز میرن بیرون حال منو درک نمیکنن گ خونه شده زندون 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
منم همین بدبختیو دارم فوقش سالی دوبار بتپنم با دوستم برم بیرون اونم قبلش کلی سین جیم میشم

من اونم نمیتونم برم از من بچه تر هاش میرن بیرون حس بی عرضه گی بهم دست داده 😔الان بغضم گرفته ک ۱۰ دقه حتی سوپری نمیتونم برم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اونم نمیتونم برم از من بچه تر هاش میرن بیرون حس بی عرضه گی بهم دست داده 😔الان بغضم گرفته ک ۱۰ دق ...

دقیقا اونروز یه اکیپ دختر ۱۳ ساله با دوست پسراشون از کنارم رد شدن منم با ۱۷ سال سن داشتم از نونوایی برمیگشتم😐😂

منم همین بدبختیو دارم فوقش سالی دوبار بتپنم با دوستم برم بیرون اونم قبلش کلی سین جیم میشم

مگه زندانی گرفتن؟ یعنی چی؟ انسانیت ندارن اینا. دخترای طفل معصومو از چیزایی که ساخته توهمات ذهنای مریضشونه میترسونن. انقد حرصم میگیره از این خونواده ها که نگووووووو 

دقیقا اونروز یه اکیپ دختر ۱۳ ساله با دوست پسراشون از کنارم رد شدن منم با ۱۷ سال سن داشتم از نونوایی ...

🤣🤣🤣🤣جر نون وایی عالی بود واقعا ادم یه جوری میشه 

مگه زندانی گرفتن؟ یعنی چی؟ انسانیت ندارن اینا. دخترای طفل معصومو از چیزایی که ساخته توهمات ذهنای مری ...

من با دایم اومدم مسافرت پیش خانواده مامانم اونم با زوری گذاشتن بابا انقدر بد گفت ک از استرس مردم تا برسم خونه مامان بزرگم 

خدا نکنه عزیزم 🥺 نه یه خانواده معمولی نه مذهبی نه خیلی روشن فکر 

فقط یه توصیه خواهرانه میکنم بهت. هیچوقت به خاطر راحت شدن از دست گیرداداشون ازدواج نکن. خیلیا به این دلیل به یه آدم بیشعور بله دادن و خودشونو بدبخت کردن

فقط یه توصیه خواهرانه میکنم بهت. هیچوقت به خاطر راحت شدن از دست گیرداداشون ازدواج نکن. خیلیا به این ...

فدای خواهریت نه گلم من مشکلم رو خودم حل میکنم انقدر پیشرفت کنم ک نیازی به کسی نداشته باشم 

فدای خواهریت نه گلم من مشکلم رو خودم حل میکنم انقدر پیشرفت کنم ک نیازی به کسی نداشته باشم 

آره انقدر رشد و پیشرفت کن که بتونی مستقل شی از این ظالمین و خودت اونجور که دوس داری زندگی کنی. هیچی تو دنیا به زیبایی یک زن مستقل و با عرضه نیست.