2821
2789
عنوان

کمککککک

59 بازدید | 8 پست

من از دوستم دلخورم و کلا حوصله ندارم باهاش برم بیرون.

چجوری بپیچونمش که ازم ناراحت نشه؟

اگ بگم گرما زده شدم و مریضمو کار دارم...میفهمه

بعد ممکنه فکر کنه دارم تلافیه موقعیو میکنم ک خودش قرارمونو کنسل کرد:/

😭😭😭چیکار کنم به نظرتون

واقعا نمیخوام برم...

بگو نمیتونم بیام همون راستشو بگو اگه روشن فکر باشه ناراحتی نداره ک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو قرار خاله ام بیاد خونهمون نمیتونم بیام

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
بگو نمیتونم بیام همون راستشو بگو اگه روشن فکر باشه ناراحتی نداره ک

اخه میدونی

همین چند روز پیش بحثمون شد سر اینکه اون قرارمونو سر یه چیز مسخره کنسل کرده بود و منو قال گذاشته بود:/

بعد ک عذر خواهی کرد من گفتم اوکی بخشیدمت

اخرش گف بیا فلان روز بریم بیرون منم از دهنم پرید گفتم باشه

ولی واقعا دلم نمیخاد برم😭

توضیح دادن نداره 

بگو کاری پیش لمد برام نمیرسم بیام باشه ی وقته دیگه

یا واقعیت و بگو گرمه اذیت میشم بیام

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
اخه میدونی همین چند روز پیش بحثمون شد سر اینکه اون قرارمونو سر یه چیز مسخره کنسل کرده بود و منو قال ...

بگو بندازه ی روزه دیگه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چطور اون قرار و کنسل کرده.‌شما هم‌کنسل کن خوب

اخه سر همین ک اون کنسل کرده بود بحثمون شد

منم گفتم اوکی بخشیدمت:/

الان کنسل کنم نمیگه تو داری تلافی میکنیو...؟

2824
2823
2791
2779
2792