2821
2789

نه بابا اول باید دارو بخوری تا کیست بر طرف بشه بعد میشه درمانش کرد دندونو اگه با کیست بکشی دندونو فکت احتمال داره بشکنه

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

نه ... من داشتم ... ولی الحمدلله درمان شد

عفونت لثه ام تبدیل به کیست شده بود... دکتر برام کپسول آنتی بیوتیک تو دندونم گذاشت یک مدت پانسمان بود بعد عصب کشی و پر کردم.

به جرف یک دکتر نباش

چند جا برو ... 

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا عصب کشی شده. دکتر رفتم گفت باید عکس بگیری

اره اول برو عکس بگیر ببینن چقدر کیست ها 

اگه کوچیک باشن میشه با دارو برطرفشون کرد بعد دوباره عصب کشی مجدد کرد 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
قبلا عصب کشی شده. دکتر رفتم گفت باید عکس بگیری

برای منم همین شد 

اندو مجدد انجام داد توی ریشه دارو گذاشت گفت اگر سه ماه دیگه رفع نشه باید جراحی لثه کنی کیست و دربیاری هیچی از کشیدن نگفت 

درمانگاه امام علی ناجا رفتم تو خیابون شهید قندی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چه نوع آنتی بیوتیک بود

والله نمیدونم ... دکتر بهم نگفت

ببین عفونت دندون من به حدی بود که دندونم لق شده بود و دکتر به سختی روش کار کرد. 

ولی خداروشکر الان خوب شده.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
2790
2823
2791
2779
2792