2777
2789
عنوان

خیانت

154 بازدید | 15 پست

چرا انقد خیانت زیاد شده هر تاپیکیو باز میکنم بهش خیانت شده چرا خودتونو کوچیک میکنین به راحتی از زندگیتون این آدما رو کنار بزارید و خودتونو راحت کنید

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان میگن ما رو قضاوت نکن..... 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خرجشونو کی بده؟

خب وقتی وابستگی داشته باشن همینه ....تمام دنیا میرن سر کار این هام برن سر کار چیزی نمیشه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
خرجشونو کی بده؟

چرا ما زنای ایرانی اینو یاد گرفتیم که یه نفر خرجمونو بده تاکی نباید استقلال مالی داشته باشیم دستمونو جلو یه نفر دراز کنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر کسی شرایط طلاق نداره وگرنه هیچ زنی دوستنداره تو همچین زندگی بمونه و کسی که تو شرایطشون نباشه درک ...

آدم یبار زندگی میکنه باید شرایطشو درست کنه که عمرش هدر نره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدم یبار زندگی میکنه باید شرایطشو درست کنه که عمرش هدر نره

بله درسته ولی وقتی تمام تلاشتو بکنی و شرایط درست نشه هیچ امید و پشتیوانه نداشته باشی چاره ای برات نمیمونه

نام کاربری م بسته به مود ثبت نام بود و نمیدونستم نمیشه تغییر داد😊😊
بله درسته ولی وقتی تمام تلاشتو بکنی و شرایط درست نشه هیچ امید و پشتیوانه نداشته باشی چاره ای برات نم ...

پس بدون تمام تلاششو نکرده فقط دوست داشته وابسته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بدون تمام تلاششو نکرده فقط دوست داشته وابسته باشه

تمام تلاششو کرده از هرجا تونسته همه کار کرده به همه رو اورده ولی نشده ....

نام کاربری م بسته به مود ثبت نام بود و نمیدونستم نمیشه تغییر داد😊😊
وابسطه نیست متنفره سرده یخه ولی راهی نداره

بعضی از خانما خودشون کارمندن ولی پولشونو دادن دست شوهرشون ازشون التماس میکنن یکم پول بهشون بدن هر چیزیم تحمل میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40