aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 عنوان کیت تخمک گذاری 35 بازدید | 5 پست خانما من سیکلم ۳۱ روزه است.از روز ۱۲سیکل کیت گذاشتم.روز ۱۲ دوتاخط کمرنگ مشابه.روز ۱۳سیکل دوتا خط تقریبا پررنگ مشابه.روز ۱۴سیکل دوتا خط خیلی خیلی کمرنگ مشابه تقریبا.فردا روز ۱۵سیکل میخوام بازم بذارمکسی تغییرش رو میدونه؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1400/04/17 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 ببخشید کسی تفسیرش رو میدونه؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
elshanyashar عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2726 خب روز ۱۳ که پررنگ بود اقدام می کردی دیگه داره رو به کمرنگی میره تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 خب روز ۱۳ که پررنگ بود اقدام می کردی دیگه داره رو به کمرنگی میره خب شرایطش نبود چون این ماه عکس رنگی گرفتم و گفتن تا ۳ روز بعد عکس نزدیکی نکنمولی خودم کیت گذاشتم. ماه اول ک کیت استفاده میکنم و رو راهنمای کیت ها نوشته ک دوتا خط یعنی مثبتولی نمیدونم چرا دوتا خط کمرنگ و پررنگ میشه و هیچ توضیحی هم در این باره نیس خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
ریما749 عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7823 خب شرایطش نبود چون این ماه عکس رنگی گرفتم و گفتن تا ۳ روز بعد عکس نزدیکی نکنم ولی خودم کیت گذاشتم. ... لوله باز بود يا بسته؟ دردش چقد بود؟ کلا چقد طول کشید؟ خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 لوله باز بود يا بسته؟ دردش چقد بود؟ کلا چقد طول کشید؟ گفتن لوله هات بازه خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات