_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 عنوان کنکور ۱۴۰۰ 227 بازدید | 10 پست کنکوریای ۱۴۰۰ خسته نباشین🌸🥰 کنکورتون چطور بود؟ راضی بودین؟اگه سوالی در مورد انتخاب رشته و اینا دارین می تونین بپرسین😊 1400/04/17 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 می تررررررسممممممممممم از جوابا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 فرهنگیان رتبه زیر چند قبول میکنه بستگی به منطقه تون داره ولی رتبه کشوری فک کنم زیر ۱۵ هزار
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 وووش دانشجو پزشکی دوست🥺💜چند شد رتبتون؟🥺(کنکوری نیستم😂) شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 می تررررررسممممممممممم از جوابا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ... اگه تلاشتون رو کرده بودین دیگه ترس واسه چی؟انشالله به حقتون می رسین نگران نباشین
_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 وووش دانشجو پزشکی دوست🥺💜 چند شد رتبتون؟🥺 (کنکوری نیستم😂) 😍♥️حدود دو هزار منطقه یک 😁
شکلات۰۰۷ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 😍♥️ حدود دو هزار منطقه یک 😁 واای🥺من عاشق دانشجو پزشکیام خیلی کیوتن🥺😂خودمم دوس دارم دندون پزشک بشم🥺 شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 واای🥺 من عاشق دانشجو پزشکیام خیلی کیوتن🥺😂 خودمم دوس دارم دندون پزشک بشم🥺 عزیزم 😂♥️ انشالله به آرزوت می رسی گل 😍🌸
_nill_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 886 راسته میگن ریاضیا همشون قبولن؟☹من خودم منطقه سه ام آره چون تعداد داوطلبا کمه و صندلی و تعداد رشته ها زیاده معمولا قبول میشن...ولی کیفیت رشته ها پایینه به جز رتبه های حدود زیر ۳ هزار...بعدم واسه رشته های ریاضی برخلاف تجربی دانشگاه خیلی مهمه...