2777
2789
عنوان

جراحی دندون

81 بازدید | 12 پست

بچه ها چقدر طول میکشه سخته؟ بعد بخیه میزنند لثه رو؟ کسی تا به حال بیمارستان میلاد برای جراحی دندون رفته؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

اره بخیه میزنن...برا من سخت نبود..چون بیحسی میزنن..ولی بعدش صورتم کبود بود و ورم داشت و مدام مسکن میخوردم

غذا خوردن سختم بود .ده روز بعدشم بخیه رو بکش

خداجونم پشت و پناه خانوادم وپسرکوچولوم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا پنج روز مردم و زنده شدم ۵ساعت یبار۴تا قرص همزمان میخوردم اورنمیکرد زیاد خیلی سخت بود

دوتا جراحی دارم خدابخیر کنه🥺🥺🥺🥺😭😔😔😔

کدوم دندون ات بود؟

اره بخیه میزنن...برا من سخت نبود..چون بیحسی میزنن..ولی بعدش صورتم کبود بود و ورم داشت و مدام مسکن می ...

واقعا بخیه میزنن چندتا زدن به شما ؟

منم تا به حال تا حالا ۴ تا دندون کشیدم فقط همون لحظه درد داشت برام بعد اوکی بود کشیدن بخیه ها سخته؟

دوتا جراحی دارم خدابخیر کنه🥺🥺🥺🥺😭😔😔😔 کدوم دندون ات بود؟

عقل پایین سمت راست البته من کلا به درد تحمل ندارم 

شاید شماتونستی تحمل کنی اگه درد نمیکنه جراحی نکن ولی میگن دندون عقل کج باشه به دندونای دیگه فشار میاره ولی خب من دردنمیکرد نمیرفتم اصلا 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
واقعا بخیه میزنن چندتا زدن به شما ؟ منم تا به حال تا حالا ۴ تا دندون کشیدم فقط همون لحظه درد داشت ب ...

نه کشیدن بخیه چیزی نیس..راحته نترس..فک کنم سه تا بخیه داشتم

خداجونم پشت و پناه خانوادم وپسرکوچولوم باش
واقعا بخیه میزنن چندتا زدن به شما ؟ منم تا به حال تا حالا ۴ تا دندون کشیدم فقط همون لحظه درد داشت ب ...

دندون عقل نهفته هست؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عقل پایین سمت راست البته من کلا به درد تحمل ندارم  شاید شماتونستی تحمل کنی اگه درد نمیکنه جراح ...

همین درد میکنن بعد زده کلا اون یکی دندون ام هم از بین برده میترسم برم جراحی چقدر طول کشید واسه شما؟

دندون عقل نهفته هست؟

نه جلو یکی ایش نهفته است رشد کرده و گیر کرده به دندون بالایی دندون اضافه است 

دندون عقلم هم سوراخ شده کلا بعضی اوقات درد میکنه

همین درد میکنن بعد زده کلا اون یکی دندون ام هم از بین برده میترسم برم جراحی چقدر طول کشید واسه شما؟

برامن دیر بی حس شد خودش ده دقیقه یه ربع با بیحسی بیس دیقه اینا