2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

205 بازدید | 8 پست

بچه ها من می‌خوام برای کاشت ابرو اقدام کنم اما یکم مردد هستم 19 سالمه و ابرو هام خیلی کم پشته خیلی اعتماد به نفسم میاره پایین ، 

میخواستم ببینم کسانی که انجام دادن شهرستان راضی هستید🤔🤔🤩⁦🙏🏼⁩

من تو فکرش بودم انقد ک بد گفتن ازش و اینا  پشیمون شدم 😐

🤧🙁 آخه خوب من چکار کنم با این ابرو هام ، فیروز و میکرو اینا واقعا موقته هی باید تمدید کنی 

باور کن من هر محصولی رو بگی امتحان کردم از محلول خرگوشک و روغن فندوق ، کرچک و ترمیم ابرو سریتا وووووو دیگه کلافه ام 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤧🙁 آخه خوب من چکار کنم با این ابرو هام ، فیروز و میکرو اینا واقعا موقته هی باید تمدید کنی  ب ...

بنظرم همین ابرو ها خودت خوبه 😬الان اکثرا حتی شاخامونم همین( غزل غفاری و رویا وحدتی و اینا... )😏😬🤣

میکرو انجام دادن  

⁦❤️⁩⁦❤️⁩❤️⁦❤️⁩⁩

منم ابروهام خیلی نازک و کم پشت بود اصلا دوسشون نداشتم خیلی روش های مختلفیو انجام دادم ولی همشون موقت بودن و بعد یه مدت کیفیتشون میاد پایین

تا اینکه دوستم کلینیک دکتر نیلفروش زاده رو برای کاشت ابرو بهم معرفی کرد

رفتم و الان خیلی خیلی راضیم اگر میخوای کاشت کنی واقعا بهت پیشنهاد میکنم اونجا بری

منم ابروهام خیلی نازک و کم پشت بود اصلا دوسشون نداشتم خیلی روش های مختلفیو انجام دادم ولی همشون موقت ...

منم دکتر نیلفروش زاده رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبین خواهر خودم پیش ایشون کاشت ابرو و تزریق ژل لب انجام داده خیلی خوب شده ابروهاش که کاملا انگار طبیعی و کسی متوجه نمیشه و من دیدم ابروهای کسایی که کاشت انجام شده و اصلا نمی خوابه ولی این خیلی خوبه مثل ابرو طبیعی میخوابه روی هم و ژل لبی هم که براش انجام داده لبهاش قیطونی بودش و الان که تزریق انجام داده خیلی خوش فرم و طبیعی شده 

من مادرم تو‌کلینیک دکتر نیلفروش زاده رفت انجام داد خیلی طبیعی و خوب شده‌ اگر بخوای می تونم ...

واقعاااا مرررسی عزیزم لطف میکنی فقط اینکه من حتما میخواستم شهرستان باشه و حتما ایشون تهرانن درسته ؟؟! آخه من خودم شیراز زندگی میکنم