2777
2789
عنوان

سیاهی دور چشم

275 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دور چشم من سیاه شده برای از بین بردن سیاه دور چشمم روش کربوکسی تراپی بیشتر جواب میده یا پی ارپی لطفا کسایی که به هر روش سیاهی دور چشمشون از بین بردن منو راهنمایی کنند تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یا گلاب بزن یا رژ لبی رو که نمیخوای رو خالی کن رو توش آب پر کن بزار فریز بزن به دور چشمت جواب ...

کمپرس یخ سرد خیلی گزاشتم گلاب گزاشتم هر ماسکی بگی گزاشتم تیرگی دورش از بین نرفت الان تنها راه مونده فقط کروبکسی و پی ارپی که ببینم کی انجام داده جواب گرفته

سلام منم ریزش موی شدیدددد  دارم  یعنی اگر عکس موهام رو نشونت بدم ب خودت امیدوار میشی  تازگیا یه راه حل پیدا کردم احساس میکنم داره جواب میده  اگه واقعا جواب داد بهت میگم تو هم استفاده کن   امید ب خدا شاید دوتایی مون جواب گرفتیم

تو تاپیکات منو تک کن عکس موهامو نشونت بدم امیدوار بشی  

سلام گلم ببین من پیلینگ هالیوودی انجام دادم تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای لک های صورتم و منا ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰