2789
عنوان

لباس زیر

252 بازدید | 9 پست

بچه ها ی خبر خوب دارم براتون . برای کسایی ک لباس زیر شون مخصوصا شورت لکه های زرد رنگ دارن میتونن ب راحتی از شر این لکه ها خلاص بشن . داخل لگن یا هر چی ک لباس زیر میشورین همه ی شورت هاتونو بعلاوه سرکه بی رنگ ب مدت ۱ ساعت بزارید بمونه بعد با دستکش  بخوبی چنگ بزنید و این بار صابون هم بندازین داخلش و بعد نیم ساعت مجددا چنگ زده بشه و صابون رو قسمت خاص استفاده کنید .  اب بکشید و مرتب جلوی افتاب پهن کنید مخصوص اون قسمت خاص رو ب افتاب باشه.  و ب دو روز کامل افتاب نیاز داره . سرکه زیاد بریزید چون جذب میشه .من خودم دوبار این کار کردم پشت سر هم .نگران بوش نباشین سری بعد ک پوشیدم و با صابون شستم بوشم رفت . هر روز شورت هاتون تعویض کنید بعدش میبینید ک عفونتی ازتون خارج نخواهد شد. دوستان عزیزم لطفا ب تاریخ انقضای شورت دقت کنید و تا درجه پارگی نپوشید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تاریخ انقضای شرت را هم ذکر میکردی

گفته ک

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

عزیزم با این قیمت لباس زیر و صابون و سرکه من ترجیح میدم پلاستیک فریزری سوراخ کنم بپوشم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم با این قیمت لباس زیر و صابون و سرکه من ترجیح میدم پلاستیک فریزری سوراخ کنم بپوشم

همه همین طوری اند . پولدار واقعی ک بلند نمیشه بیاد تو نی نی سایت پست بزاره. من سه ماه از دله خرجی هامو زدم ی مقدارم گرفتم رفتم ی مارک خوب و متوسط خریدم اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میارزه ب اینکه من ۳۸ روز کامل عفونت ندارم فقط ترشح عادی خارج پیشه ک اونم عادیه

همه همین طوری اند . پولدار واقعی ک بلند نمیشه بیاد تو نی نی سایت پست بزاره. من سه ماه از دله خرجی ها ...

شوخی کردم جیگر

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃