simajoni مدیر استارتر عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 126 عنوان براشینگ 44 بازدید | 2 پست بچها شما خودتون چطوری براشینگ میکنید با سشوار که موهاتون قشنگ میشه. من وقتی خودم میکنم اصلا خوب نمیشه ولی آرایشگر که میکنه اصلا خیلی عوض میشم.اونایی که بلند میشه قلقشو بگن 1400/04/17 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 سشوار و برس کاملا حرفه ایزاویه دست ۹۰ درجه نسبت به پوست سراستفاده از سری سشوارحرکات دست قوی و کششیسشوار کشیدن رو و زیر مو به طور متناوب توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 یادم رفت بگم مو باید کمی نم دار باشه تا بهتر جواب بگیریخین سشوار کشیدن باید دقت کنی هر دسته مو از ریشه تا نوک کاملا خشک و صاف بشهدستت باید فرز باشه وگرنه موهات میسوزهاز اسپری دوفاز های سبک هم یکم میتونی استفاده کنیابدا موهات چرب نباشه توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....