2777
2789
عنوان

هووف😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
چرا میخوای دور شی نشو بعد پشیمون میشیا

اره منم خیلی وابسته ام خیلی زیاد  شاید دور نشدم

ولی  مثل شما ن گریه کنم 😐

بنظرم زندگی با شوهرم خیلی لذت بخش تر از موندن تو خونه پدرته😍

توخونه شوهر کلی لذت و عشق هست هاا 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا به این روزات میخندی یه باتجربه داره بهت میگه ضعیف نباش این ضعفا بعدها اثر بد روت داره... باشگاه ...

هر کس منو میبینه میگ چقد دلنازکی واسه هر چیزی گریه میکنی

ولی خب بیست سال با خانوادم زندگی کردم واقعا نمیتونم دل بکنم 😭😭😭😭

اره منم خیلی وابسته ام خیلی زیاد  شاید دور نشدم ولی  مثل شما ن گریه کنم 😐 بنظرم زندگی ب ...

منم خونه پدرم بودم همین فکرارو میکردم 

ولی به نظر من بهترین جای دنیارو هم ادم بره باز هیجا مثله خونه پدرش نمیشه😔

هر کس منو میبینه میگ چقد دلنازکی واسه هر چیزی گریه میکنی ولی خب بیست سال با خانوادم زندگی کردم واقع ...

عزیزم آدم وقتی ازدواج میکنه باید به اون بلوغ عاطفی برسه و بتونه مستقل از خونواده ش زندگی رو ادامه بده همونطوری که ما از مردا انتظار داریم وابسته ی خونواده شون نباشن. حواست رو به زندگی جدیدت جمع کن.موفق باشی😊

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

استارتر واسه تایپیک اخرت کلی نوشتم تا خاستم ارسال کنم تاپیکت قفل بود.جوابشو اینحا برات مینویسم.

یه بار نشد اینجا خانومیی سوال زناشویی بپرسه بقیه مسخره بازی درنیارن و تاپیکشو نبندن.بابا همه که به دکتر دسترسی ندارن خیلیا هم روشون نمیشه با اشنا مطرح کنن.

منم اوایل ازدواج مشکل شمارو داشتم.البته من ار رابطه نمیترسیدم ولی چون خیلی درد داشتم نمیتونسم رابطه برقرار کنم.راهش اینه که فعلا دخول با الت نداشته باشید.همسرت به دستش ژل روان کننده یا روغن بزنه اروم اروم مالش بده تا استرست کم شه.بعد با یه انگشت شروع کنه داخل بره و اطرافشو اروم ماساژ بده تا بدنت کم کم اماده شه.وقتی با یه انگشت دیگه درد نداشته دو انگشتی تمرین کنید.و دفعه بعد سه انگشتی تا محیط واژنت اماده شه برای دخول کامل