2777
2789
ولی یادم نمیاد به هیچکی صدمه نزدم 

شاید خودت هم ندونسته باشی،گفتم که ناخواسته

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
قبلا نا خواسته به یکی صدمه زدی یا دلشو شکوندی،،قربونی هم که دیدی خوب بوده،،عید قربان حتما یه گوسفند ...

عزیزم من این خوابا نمیدیدم ولی از پریشب دارم میبینم 

گلم پریشب هم خواب دیدم مامانم و پدرم میخواستن برن مشهد تا حالا هم سعادت نداشتیم بریم بعد میخواستن برن به من میگفتن باید بیای باهامون من گریه میکردم و میگفتم نمیام نمیام ...من ارزومه برم مشهد ولی تو خواب نرفتم اونا رفتن قبل از اینکه برن مامانم هفتا ظرف یکبار مصرف بهم داد گیلاس و زرالو و سیب و انگو چیدیم داخل ظرفها و گفت اینارو ببر بده هفتا خونه نذر کردم عزیزم تعبیر این چیه 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من این خوابا نمیدیدم ولی از پریشب دارم میبینم  گلم پریشب هم خواب دیدم مامانم و پدرم میخو ...

خوش به سعادت مامانت،،،زیارت رفتن و نذر تو خواب از واقعیت بهتره،،به مامانت بگو اگه نیتی داره یه نذر سبک برای حاجتش بده،،اگه تونست مثل خوابت به هفت نفر کمک کنه که خیلی بهتره

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
خوش به سعادت مامانت،،،زیارت رفتن و نذر تو خواب از واقعیت بهتره،،به مامانت بگو اگه نیتی داره یه نذر س ...

مرسی عزیزم چشم ببخشید من خیلی میپرسم ی شبم خواب دیدم باردارم و خیلی خیلی خوشحال بودم اینم میگی البته ببخشیدا مزاحمتم شدم دیگه خجالت میکشم بپرسم😊

مرسی عزیزم چشم ببخشید من خیلی میپرسم ی شبم خواب دیدم باردارم و خیلی خیلی خوشحال بودم اینم میگی البته ...

خواهش میکنم گلم

حاملگی تعبیرش خیلیی زیاده،،ممکنه این باشع که بچه دار شی،،،یا اینکه شخصیتت رشد پیدا کنه و به آدم بهتری تبدیل شی

خواهش میکنم گلم حاملگی تعبیرش خیلیی زیاده،،ممکنه این باشع که بچه دار شی،،،یا اینکه شخصیتت رشد پیدا ...

عزیزم ببین من حدود یکسال پیش نذر کردیم شوهرم بره سر ی کاری ی بره نذر کنیم بعد کار شوهرم جور شد و رفت قرار بود با حقوق اولش نذر بدیم که نشد بدیم و بعد سه ماه اون کارو از دست داد شوهرم بعد دوباره گفتن تلاش میکنیم که شوهرم بره سر کار الان یکساله و هنوز جور نشده شوهرم بره سرکار و من تو زمستون بود خواب دیدم خونه پدر شوهرمم و تازه زایمان کردم ی پسر تپل تپل و سفیییید بدنیا اوردم که رو زمین بود و میخندید و من خیلی تو خواب سبک بودم و احساس سبکی میکردم و گفتم بچمو تکه تکه کنید و به هفتا خونه بدید خیلی هم خوشحال بودم و مادر شوهرم و زنداییم ایناهم که بودن میگفتن افرین خیلی کار خوبی میکنی ولی حقیقت نذرمون جور نشد بدیم به نظرت این خواب مربوط به همین نذری که کردیم هست؟ دیگه خواب ندیدم تا دیشب کع برات تعریف کردم چجوری بود گلم