با برادرم رفتم شکایت کردم دیروز اومدن وبردنش مادرش هی داره تو گوشم میخونه اگه شکایت و پس نگیری بچه تو ازت میگیرم منم قبول نکردم و به خانوادم گفتم خانوادم گفتن به خاطر ابروم شده پس بگیر شکایتتو اگه دوباره کتکت زد خودمون طلاقت و میگیریم چیکار کنم بچه ها پس بگیرم دوبار میاد کتکم میزنه اگه نگیرم مادر شوهرم بچه نو میگیره ازم
من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
از ۹ تا ۱۷ که عضو شدی این همه اتفاق یه جا افتاده تو زندگی ات تولد و بارداری و کتک و پلیس و پزشک قانونی ولی اگه دروغه به این چیزا فکر نکن چون تو زندگی واقعی به سرت میاد
بعدان تو چه طوری تو این یه هفته هم تولد گرفتی هم کتک کاری کردی ؟هم رفتی دکتر ؟هم پزشک قانونی؟ هم پلیس ؟ هم وقت کردی تاپیک بزنی شما اگه از شوهرت شکایت کنی پلیس نمی اد ببره اول نامه میاد اونم مراحل اداری اش طول میکشه اگه ایشون با نامه مراجعه نکنه بعدا پلیس میاد میبره ۱۳ تولد بوده کی وقت کردی بری دکتر کی پزشک قانونی کی دادگاه ؟؟