2777
2789

واسه خواهرم گرفتیم ۲۲تومن حدودا شد

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا نگرفتم ولی نمیخام زیاد هزینه کنم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چیا گرفتین همه چی گرفتین یا ضروری؟ اهل کجایین؟

مشهد آره همه چی خریدیم ولی همه ایرانی و سعی کردیم از مغازه های گرونم چیزی نخریم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من سرویس وان گرفتم. سرویس حوله چهار تیکه. زیرانداز تعویض. کیف. پشه بند. سرویس ناخن گیر. برس و شونه. شیردوش و فین گیر. دو تا ناف بند. سه تا کلاه جدا به جز تونسی روی لباساشه. یه ست ۱۹تیکه. شیشه شیر. قابلمه مسی . چند دست لباس سه تیکه و دو تیکه. کهنه نرم چندتا. چند دست شلوار تک. پتو دور پیچ. هنوز نصف وسایلش مونده. اینا شدن تقریبا ۲تومن 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
من سرویس وان گرفتم. سرویس حوله چهار تیکه. زیرانداز تعویض. کیف. پشه بند. سرویس ناخن گیر. برس و شونه. ...

مبارکه الهیی به دل خوش و سلامتی استفادش کنی

صلوات
مبارکه الهیی به دل خوش و سلامتی استفادش کنی

مرسی عزیزم. من تخت و کمد نمی‌گیرم خونم کوچیکه جا ندارم بعدا براش میگیرم. 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
انشالله یه خونه بزرگتر بخرین که خیلی راحت وسایلت توش حا بشه

ان شا الله.مرسی عزیزم. ان شا الله که تو هم نی نی رو سالم و سلومت بغل کنی

هیچی نخریدم ولی,میخوام در حد ۲ یا ۳ تومن فقط لباس و چیزهای واجب بگیرم 

من حرف,مردم برام اهمیت نداره 

همسرم گفت بمرور هرچی لازمه میخرم مثلا بچه الان به کالسکه روروئک نیاز نداره و خیلی چیزهای دیگ لباس های بالای یک سالم نمیخرم

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا