منم دیدمش وسطاش برقا رف تو گوشی دیدیم بقیشو خیلی خوب بود قیافه ی زنه وقتی جوراب میکرد روسرش از جنای الان ک نشون میدن ترسناک تربود 🤣
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
من بچه بودم دیدمش از اون موقع دیگه میترسم از این فیلم
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
منم بچه بودم همین بود دیشب دخترم میگفت مامان بزار ببینم نزاشتم والا من ترسش از بچگی مونده روم
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
پارسال تلویزیون نشون می داد، ابجی کوچیکم دید تا دوسه هفته میترسید تنها دستشوی یا تا حیاط بره😂 شباهم ...
حق داره من بعد دیدن این فیلم تو بچگی زندگیم وارد مرحله جدیدی شد از پشت بوم خونه ها میترسیدم تا اونجایی که میتونستم بالا رو نگاه نمیکردم😅🤣