2789

بازاراش بسته اس از شنبه ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

,وقتی بازارا رو ببندن یعنی قرنطینه یعنی هیچ جایی باز نیس دیگ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مشهد قرمز شده معنی رنگ قرمزو میدونید یا نه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

جای تفریحی : کوهسنگی ، بام مشهد (هاشمیه)، بام هفت تیر ، زشک ، کوه های خلج ،طرقبه،شاندیز، حصار گلستان و...

بازار هم که من همیشه از خیابان راهنمایی احمدآباد خرید میکنم و یا راسته ی بلوار سجاد 

امامت هم شما میتونی بری برای خرید 

قسطنطنیه و پاساژ خورشید (خیابان احمدآباد)

بازار رضا و الماس شرق و بازار فردوسی و خیابان ۱۷ شهریور ک بیشتر زائرین اونجا میرن 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
جای تفریحی : کوهسنگی ، بام مشهد (هاشمیه)، بام هفت تیر ، زشک ، کوه های خلج ،طرقبه،شاندیز، حصار گلستان ...

بسته اس از شنبه ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

امروز اگه بشه بریم. 

اگ خواستین برین رستوران بگو ادرس دو تا رستوران توپ رو بدم

یکیش بابا قدرت ولی یکم گرونه 

یکیش صبا شاندیز تو میدون تختی قیمتاش مناسب 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نمیدونم ،   اما مشهد قرمزه وضعیتش  بعیدم نیس ک بسته باشه

مرسی عزیزم