2821
2789

منم تو بارداریم اینجوری شدم و خب بخاطر هزبنه های زیاد لیزر دیگخگه دنبال روشن کردنش نرفتم.. فقط گاهی دکلره میزنم که همسرم میگه موثر بوده.. 😂 

اما خب خداروشکر سزارینی بودم.. الانم واسه ماه اینده وقت پاپ اسمیر دارم از الان تو فکرم.. 😔😖

کی زایمان میکنی عزیزم؟ طبیعی یا سز

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تو بارداریم اینجوری شدم و خب بخاطر هزبنه های زیاد لیزر دیگخگه دنبال روشن کردنش نرفتم.. فقط گاهی ...

شماطبیعی زایمان کردین؟؟؟وای من خیلی بدم میادمتنفرشدم ازخودم

خانوما میدونستین حدود 89 درصد از خانوما تیرگی و ا ژ ن دارن.. و همه این پ و ر ن استارا هم شاملش میشن فقط اونا با ادیت تو فیلما و عکسا عالی میشن..نکبتا.. و جالبتر اینکه درصدی از مردا هم هستن که و ا ژ ن تیره واسشون جذابتره.. 😂 

عزیزم اونا اینقدر ویدن که اصلا براشون مهم نیست به این چیزا فکر نکن ابدا . من کیسه ابم پاره شد سر قبل ...

ع واقعا؟؟؟؟پس خیلی نگران نباشم؟؟همش میگم نکنه اونجا چهارچشمی نگامیکنن باخودشون میگن چقد تیره اس😄

خانوما میدونستین حدود 89 درصد از خانوما تیرگی و ا ژ ن دارن.. و همه این پ و ر ن استارا هم شاملش میشن ...

ارههههه ..ولی من خودم بدم میادازخودم دیگ داره شورشو درمیاره😂

شماطبیعی زایمان کردین؟؟؟وای من خیلی بدم میادمتنفرشدم ازخودم

حق داری.. طبیعیه.. کلا تو بارداری و بعدش تا چند ماه ادم از هودش متنفره.. میگذره بهرحال عزیزم فقط تلاشتو بکن همه این روزای قشنگو با حس خوب بگذرونی.. 

ع واقعا؟؟؟؟پس خیلی نگران نباشم؟؟همش میگم نکنه اونجا چهارچشمی نگامیکنن باخودشون میگن چقد تیره اس😄

نه بابا.. اینقد دیدن که واسشون عادیه و اصلا تیرگی تو بارداری کلا طبیعیه.. اگه ژنتیک نباشه شاید رفع بشه بعدا اما اگه نه با لیزر و پماد و ماسک پوستی و این جیزا خوب میشه.. باید حوصله کنی.. فعلا به نی نی خوشگلت فک کن.. که قرار چقدر ماه باشه.. واسه منم دعا کن واسه دونین بار باردار شم واسه دخترم خواهر برادر بیارم.. 

نه بابا.. اینقد دیدن که واسشون عادیه و اصلا تیرگی تو بارداری کلا طبیعیه.. اگه ژنتیک نباشه شاید رفع ب ...

انشالله عزیزم یه نینی خوشگل خداقسمتت کنه...😍😍😍ممنونم ازت