2777
2789
من قبل عکس رنگی دوتا چرک خشک کن خوردم تا ۵ بعدشم خوردم

من یک روز قبل موعدم رفتم دکترم گفت عفونت نیست میتونی عکس بگیری باز امروز جوابو بردم براش معاینه شدم گفت ی مقدار کم هست ....نمیدونم نگرانم نکنه داخل رحمم بشه عفونت😰😟

دکترم گفت برم اونجا .بی خیال بچه شدم  شوهرم ک اصلااا راضی نبود با بدبختی راضیش کردم الانم ک ای ...

عزیزم چرا ناامید شدی گفت بری برا ای وی اف؟ اگ شوهرت سالمه ک فقط عمل کن رحمت خوب میشه

دخترم.همنفسم 😍❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تنبلیم جوریه که بدنم مقاومت نشون میده به دارو .من ماهی سه چهارتومن دارو تقویتی هم خوردم ولی فایده ...

عزیزم انشالله جواب بکیریم همگی . از طب سنتی ممکن جواب بگیرین

دخترم.همنفسم 😍❤
عزیزم چرا ناامید شدی گفت بری برا ای وی اف؟ اگ شوهرت سالمه ک فقط عمل کن رحمت خوب میشه

ن شوهرم مشکل نداره نیاز ب عمل دارم فقط ولی از عملش میترسم نگرانم بعدهااا در دراز مدت بشه دردسر برام 

من یک روز قبل موعدم رفتم دکترم گفت عفونت نیست میتونی عکس بگیری باز امروز جوابو بردم براش معاینه شدم ...

میدونی من دربارش خوندم خود وسایل عکس رنگی ممکن باعث عفونت بشه براهمین من دکترم قرص چرک خشک‌کن داد از ی روز قبلش دوتا خوردم تا چن روز بعدش ک جلوگیری از عفونت کنه

دخترم.همنفسم 😍❤
ن شوهرم مشکل نداره نیاز ب عمل دارم فقط ولی از عملش میترسم نگرانم بعدهااا در دراز مدت بشه دردسر برام& ...

وای اگ اینجوره سریع عمل کن نترس بخدا من انقدر درد کشیدم سر عکس رنگی گفتم خدایا شکرت کمکم کن برو حتما تا شوهرت سالمه برو بخدا حیفه ناامید نشو.چن سالته

دخترم.همنفسم 😍❤
میدونی من دربارش خوندم خود وسایل عکس رنگی ممکن باعث عفونت بشه براهمین من دکترم قرص چرک خشک‌کن داد از ...

آره منم از دوروز قبل خوردم داکسی سایکلین الانم ی ورق کامل دیگه باید بخورم .شاید بخاطر دستگاه ها هست 

دلت درد میکرد بعدش من زیر شکمم اذیته تا چند روز اینجوریم؟😭😭

من یک روز قبل موعدم رفتم دکترم گفت عفونت نیست میتونی عکس بگیری باز امروز جوابو بردم براش معاینه شدم ...

به من یه نوع قرص چرک‌خشک کن قوی داد گفت روزی یکی بخور تا ده روز خوردم اصلا مشکلی نداشتم بعدش

بهم گفتن گرد درخت نخل خوبه حالا خریدم هنوز به دستم‌نرسیده ببینم اون‌چطوره .

خیلی خوبه منم شنیدم قدرت باروری رو میبره بالا ولی درکنارش داروهای دکترتم بخور ک اثرشو بیشتر کنه من بنظرم روغن سیاه دانه از اول پری تا روز اقدام شبا ب شکم و ناف ماساژ داده بشه عالیه برا ررحم

دخترم.همنفسم 😍❤
این ماه یدونه داشتم iui شدم ولی بی علائم ترین ماه زندگیمو دارم به سر میبرم .همچنین عزیزم ..

انشالله که خیره برات و حامله ی توکل بخدا دکتر بمنم گفت ای یو ای ولی من میترسم میگم بزار طبیعی فعلا شما هزینتون چقدر شد

دخترم.همنفسم 😍❤
خیلی خوبه منم شنیدم قدرت باروری رو میبره بالا ولی درکنارش داروهای دکترتم بخور ک اثرشو بیشتر کنه من ب ...

منم شنیدم رکز دوتا قاشق مربا خوری عسل سیاهدونه هم خوبه  حالاالان تا پریود نشم میترسم بخورم .۱۰روزه iui شدم تازه