2777
2789
اره میگن اگ کم باشه رفع میشه عزیزم شما کسی رو نمی شناسی ک بعدش با دارو باردار شده باشه

من خودم عکس گرفتم لوله هام‌باز بود ولی خب تنبلی شدید دارم فولی خوب ندارم .الان‌که این مشکلتون حل شد باید دید وضع فولیکول هاتون چطوره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من چسبندگی نداشتم البته شاید ب خاطر این درد نداشت گلم شمام بعدش ترشح شیری کش دار داشتی؟!

اره چسبندگی نداشتین ک درد نداشتین . ن من تا ۳ روز لکه بینی داشتم دکتر گفت تا ۳ روز اقدامی نباشه 

دخترم.همنفسم 😍❤
من خودم عکس گرفتم لوله هام‌باز بود ولی خب تنبلی شدید دارم فولی خوب ندارم .الان‌که این مشکلتون حل شد ...

ببخشید شمام بعد عکس رنگی ترشح شیری کشدار داشتی؟ تا چند روز زیر شکم درد میکنه من دیروز گرفتم زیر دلم درد میکنه اصلا نمیتونم بشینم بدتر میشه

من خودم عکس گرفتم لوله هام‌باز بود ولی خب تنبلی شدید دارم فولی خوب ندارم .الان‌که این مشکلتون حل شد ...

من زیر نظر دکتر هسم لتروزول و hmg میده بعد اگ فولی خوب بودhcg میده 

دخترم.همنفسم 😍❤

من الان ۴ ساله اقدامم ولی دارو روم تاثیری نمیزاره .با‌کلی امپول این ماه یدونه فولی خوب داشتم.بعدم  فولی خوب داشتن دلیل بر این نیست که تخمک آزاد بشه شایدم بزرگ باشه ولی پوچ باشه .کلا هفت خان رستمه ‌😄

اره چسبندگی نداشتین ک درد نداشتین . ن من تا ۳ روز لکه بینی داشتم دکتر گفت تا ۳ روز اقدامی نباشه  ...

حالا من لکه بینی ندارم هیچی فقط ترشحه 

البته امروز رفتم متخصص زنان معاینم کرد گفت ی مقدار عفونت هست دارو داد 

من الان ۴ ساله اقدامم ولی دارو روم تاثیری نمیزاره .با‌کلی امپول این ماه یدونه فولی خوب داشتم.بعدم&nb ...

اره درست میگی ولی قرص فمارا و ی سری تقویتی قوی میده ک فولی پوچ نباشه .خیلی هزینه باید کرد 

دخترم.همنفسم 😍❤
من زیر نظر دکتر هسم لتروزول و hmg میده بعد اگ فولی خوب بودhcg میده 

این ماه سونو که بشید مشخص میشه وضع ایشالله که سریع نتیجه میگیرید استرس نداشته باشین .تا الان بزرگترین مشکل شمانرسیدن اسپرم به‌تخمک بوده که حل شده .

حالا من لکه بینی ندارم هیچی فقط ترشحه  البته امروز رفتم متخصص زنان معاینم کرد گفت ی مقدار عفون ...

من قبل عکس رنگی دوتا چرک خشک کن خوردم تا ۵ بعدشم خوردم

دخترم.همنفسم 😍❤
اره درست میگی ولی قرص فمارا و ی سری تقویتی قوی میده ک فولی پوچ نباشه .خیلی هزینه باید کرد 

من تنبلیم جوریه که بدنم مقاومت نشون میده به دارو .من ماهی سه چهارتومن دارو تقویتی هم خوردم ولی فایده نداشت