2777
2789
عنوان

بچه ها حصلم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دگر دیسی در زنان:زنان در زمان نامزدی بال در می میارن!. پس از ازدواج دم !!. بعد از دیدن كارهای شوهرشو ...

😂😂😂وای جررررر

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
من که خیلی داغونم

منم دلم پول میخواد برم کلی خرید کنم 😭😭😭خستم انقد گفتم و هی میگه ندارم... پس مردم چجوری دارن خواهر شوهرم امروز دبدم هروز یه چی تنشه هروز یه مدله چرا اونا دارن ما نداریم چه زندگی عنی دارم من 😭😭😭

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
منم دلم پول میخواد برم کلی خرید کنم 😭😭😭خستم انقد گفتم و هی میگه ندارم... پس مردم چجوری دارن خواهر ...

هیییییی اشکالی نداره درست میشه

منم امروز خیلی بحثم شد قاطی کردم موهام چیدم اونم کاش درست میچیدم خیلی بد چیدم 

اونم موهایی که هرکی میدید میگفت خیلی خوشگلن 

هم بلندددد بودن هم خیلی خوش رنگ هم خیلی خوش حالت

عدشقشون بودم

ولی دیگه نیستن🙂💔

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
منم دلم پول میخواد برم کلی خرید کنم 😭😭😭خستم انقد گفتم و هی میگه ندارم... پس مردم چجوری دارن خواهر ...

خودتو باهاش مقایسه نکن که حرص بخور 

شاید تو هم یه چیزیایی تو زندگی داری که اون حرص تو رو بخوره 

همش که به مادیات نی

😐😐😐چرا آخه سر چی

با مامانم دعوام شد خیلی قاطی کردم

الان از سر شب تا الان دارم گریه میکنم

وقتی صحنه چیدن موهام میاد جلوم 

خودتو باهاش مقایسه نکن که حرص بخور  شاید تو هم یه چیزیایی تو زندگی داری که اون حرص تو رو بخوره ...

هیچی ندارم والا 😂😂جلو رو خودش که نه اصلا خودم رو میزنم اون راه ولی همه اینجورین حسود نیستم بخدا ولی خب همه خرج میکنن مادر شوهرم اوضاع مالیشون خوب نیست ولی ببینیش انگار خیلی پولداره هروز یه تیپ میزنه قسط هم شده لباس میاره همش با دخترش در حال خریدتان. الان ماه دبگه تولده دختر خواهر شوهرمه من پول نداشتم از ابجیم لباس گرفتم ولی اونا میرن میخرن ☹️☹️😒😒

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
هیچی ندارم والا 😂😂جلو رو خودش که نه اصلا خودم رو میزنم اون راه ولی همه اینجورین حسود نیستم بخدا ول ...

برعکس منی والا

من اصلا علاقه به خرید لباس ندارم دیگه شوهرم به زور منو میبره بازار.. یا خودش میخره میاره 

یا مادر شوهرم که میره بازار واسه منم خرید میکنه ...

میدونمم که چی میگی

ولی وقتی میدونی اینجورین دوری و دوستی خیلی بهتره 

چه اشکالی داره تو از خواهرت لباس بردار بپوش به اونا بگو خریدم 

تا یکمم اونا حرص بخورن